Innimellom-prosjekter

Sånn innimellom så må jeg ha noe annet å holde på med. Noen ganger fordi jeg trenger pause fra et større arbeid eller fordi jeg har lyst til ett eller annet som kan bli ferdig på en kveld eller to. Og noen ganger som ren avkobling 🙂 Og noen ganger fordi jeg rett og slett har lyst til å holde på med noe annet 😉

Rett over nyttår så satte jeg i gang med en av Bittamis kluter:

Denne heter Våryr og er strikket i Mandarin Naturell på pinne 3,5.

Det er jo greit å lage noen sånn innimellom som kan brukes til gaver i løpet av året eller evt. julegaver. Kan jo også være produksjon hvisomatte det blir et marked på meg i år. Tiden får vise!

Håper at det har gått bra med alle mine kjente langs kysten fra sør til nord og at Nina ikke har ødelagt for mye.

Ha en flott søndag!

#Bittami #Klut #Våryr #MandarinNaturell

11 kommentarer til «Innimellom-prosjekter»

 1. Nydelig arbeid. Hvis jeg får en slik, jeg tror jeg vil ramme det:) Det er et veldig flott arbeid som dessverre er tenkt bare til å bruke til å tørke på bordene.
  Ha en fin dag til deg!

 2. foreignerat50:
  Takk 🙂 Hehehe … det er nok mange som sier det. Men det er jo derfor vi lager det – for at det skal brukes 😉
  En fin dag til deg og!

 3. Veldig kjekt med sike små kluter. Kjekt å ha sjølv, kjekke gaver og sikkert supert til messer. Så ein bør egentlig ha mengder med kluter i lageret. Men det er vanskelig å få til det. Denne var virkelig søt. Kos deg resten av kvelden

 4. Heisan:-) Ja kluter er jo kosestrikk og det er jo så mange fine mønster i boken ,men du har strikket den jeg syntes var flott også. Og jeg så jakken du har startet med og denne ser jo helt praktfull ut med så mye fint mønster. Ja det er nok greit og ha noe innimellom slike større prosjekter da. Må du ha en fortsatt fin kveld og en ny god uke:-)

 5. Hobbystua:
  Det er utrolig mange flotte mønstere både der og i facebook gruppa Bittamis Design for strikkelystne.
  Takk Marianne 🙂 Håper at størrelsen blir bra nå 😉 Ellers så er jeg veldig fornøyd med jakka så langt 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *