Det nærmer seg nå …

I sommer så begynte jeg og strikke på en kjole til min datter. Den ble lagt vekk tidlig i høst pga bestillinger og annet som måtte bli ferdig først.

Her om kvelden fant jeg ut at jeg hadde lyst å komme videre på den 🙂 Da jeg begynte på den da var jeg bare kommet til det feltet med lys lilla og mørk lilla prikker 🙂 Så jeg har faktisk fått strikket litt da i løpet av uka 🙂

Nå er det delt opp i forstykke og bakstykke 🙂

Den strikkes med Mandarin Petit på pinne 3.

Ha en riktig flott uke!

#MandarinPetit #PT-kjolen 

11 kommentarer til «Det nærmer seg nå …»

 1. Den ser ut til å bli kjempefin..litt sånn «småkoselig «liksom 🙂 Kos deg videre i dag med strikking eller andre sysler <3

 2. Oi denne ser ut til å bli kjempelekker. For noen fine farger du har valgt. Gleder meg til å se den ferdig 🙂

 3. Den blir nok knallfin min venn. Og til sommeren blr den perfekt. JA du ahr jammen fått gjort ein del da. Det går jo ikkje fort med tynt garn heller da. Tenker dattra gleder seg til den er ferdig.
  Da håper eg du får ei fin ny uke vennen. Husk ta vare på deg sjølv. Ikkje bare ta deg av alle andre. Stor klem til ei god vennine som eg gleder meg til å treffe i løpet av 2015

 4. annebe:
  Tusen takk Anne 🙂
  Hehe … litt strikk blir det nok også, men dagene går nå i litt sånn småpussel som dukker opp hele tiden i hverdagen 😉
  Håper du har en flott søndag og 🙂

 5. gretashobby:
  Tusen takk 🙂 Startet med en ekstra stor størrelse slik at jeg skulle ha god tid på meg 🙂 Hun gleder seg ja 🙂
  Takk i lige måde Greta 🙂 Jeg prøver jeg prøver …. Skal en tur til Vestlandet uka etter at skolen slutter, men er mest sannsynlig uten bil da, men kanskje jeg kan få til noe 🙂 Hadde vært flott om vi kunne fått til et treff 🙂 Stoor klem!

 6. Ja jeg kan skjønner at din datter gleder seg til denne fine søte kjolen blir klar,,og her er det jo bare fine farger og mønster så denne blir nydelig. Og har selv strikket kjole av dette garnet og vet det er tynt og du har kanskje merket at det har lett for og dele seg på pinnen….ikke det beste garnet og strikke av . Men resultatet blir jo flott da:-) Ha en fortsatt fin søndag:-))

 7. Hobbystua:
  Ja, det deler seg veldig fort har jeg lagt merke til. Det er i hvert fall tynt når jeg pytter på Big Merino på pinne 5 og så over til Mandarin Petit på pinne 3 … Skulle ikke tro overgangen var såå stor, men det kjennes sånn ut 🙂
  Tusen takk 🙂 Gleder meg til å se den helt ferdig jeg og 🙂 Takk i lige måde

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *