God service er gull verdt!

Jeg måtte få tak i mer naturgarn i en spesiell farge fordi jeg må jo lage en kajakk-sokk til slik at gubben har 2 stk 😉

Jeg får ikke tak i det i nærheten av der jeg bor, og så tenkte jeg at hvis jeg allikevel må på nett så kan jeg høre med en god venninne som driver sin egen butikk i Førde, «Sytbutikken Sting for Sting». Porto betaler jeg jo uansett hvor jeg bestiller fra, med mindre jeg bestiller over en viss sum, så om jeg bestiller det her eller der har jo ikke så mye å si.

Men jeg har jo veldig lyst til å bruke/støtte hennes butikk spesielt siden hun er en god venninne av meg! I hvert fall på det jeg skal ha som hun har i sortimentet. Butikken hennes ville vært min lokale garnleverandør hvis jeg fortsatt hadde bodd på Jølster.  Så for meg er det fremdeles litt min «lokale» garnbutikk!

Så jeg sendte en melding og sjekket om hun hadde garnet jeg trengte og ikke minst fargen. Innfargingen er ikke så viktig nå fordi dette skal toves allikevel 😉 Og jeg var heldig – hun hadde tre nøster igjen.

Jeg spurte om hun sendte i posten – og da tenkte jeg litt generelt på om hun kan sende til kunder som bor et stykke unna. Det er jo litt ekstra jobb med det. Jeg hørte ikke noe mer akkurat da, men jeg vet jo at det er mye å gjøre med diverse når en driver butikk, så jeg tenkte jeg skulle høre litt mer med henne litt senere i uka og ikke mase.

Lørdag morgen lå det en koselig liten pakke i postkassa! Og der var jammen de 3 nøstene jeg trengte! Det må jeg si var service! Tusen takk Sari!

Så da kunne jeg begynne på den 2. kajakk-sokken til min kjære 🙂

#VikingNaturgarn #Naturgarn #SybutikkenStingforSting #Service #Kajakksokk

12 kommentarer til «God service er gull verdt!»

 1. Bra å støtte noen man kjenner,og greit når en får det levert i posten 🙂 Friske fine farger på garnet var det også 🙂 Ha en hyggelig kveld <3

 2. annebe:
  Ja, synes det 🙂 Vil jo gjerne hjelpe slik at butikken kan gå bra 🙂
  Ja, falt pladask for fargene 🙂 Takk takk 🙂 Ha en flott søndag du og!

 3. Så kjekt å ha sin egen garnlanger. Eg får vere flinkere å bruke den butikken din eg også når eg er i Førde. HAr liksom ikkje heilt fått inn at dei selger garn der, sjølv om dei har gjort det ei stund no. Må hugse det ved neste Førdebesøk :).
  Bra at ho ahdde garnet da hvertfall, så kan du kose deg å strikek felre slike kaiak sokker til V. Klem herfra og nyt kvelden

 4. Dette var flott gjort og sånn er det det når en støtter opp for en god venn,,da får en bare godhet tilbake:-) Flotte farger og et nytt fint bilde av deg her også:-))

 5. Veldig herlige farger på det garnet 🙂 Og det var snilt å levere på døren da 🙂 Jeg lurer litt på hva en kajakk-sokk er, får vi se en ferdig? 😀

 6. gretashobby:
  Jeg støtter med det jeg kan 🙂 Joda, hun har faktisk en del forskjellig garn 🙂 Så det er bare å titte innom 🙂
  Ja, det er jo greit å få de ferdig slik at han kan bruke de nå når han trenger de 🙂

 7. frodith:
  Hehe .. det er noen tova sokker som mannen skal ha utenpå tykkesokker & tørrdrakta, som kan holde ham varm på bena når han padler nå på vinteren 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *