Enda en klut …?!

Som jeg har fortalt tidligere så strikker jeg litt kluter innimellom litt større prosjekter.

Denne gang sto Bittamis klut «Brostein» for tur. Den er strikket i Tuva Helårs på pinne 3,5.

Siden jeg holder på med garnsparing så er jo fokuset litt på at jeg vil bruke opp nøstene jeg strikker av. Vil jo ikke ha altfor mye smårester liggende … 

Jeg tittet litt i Bittamis klutebok for å se om jeg kunne finne noe å bruke den lille resten på. Fant en liten «klut» som heter «Rensebladet» som kan brukes til å fjerne sminke osv. med. Tenkte som så at hvis det var for lite igjen av nøstet til den så fikk den bare bli to forskjellige farger.

Men jeg var heldig og det holdt akkurat til «Rensebladet»:

Så da ble det en 10’er til i sparebøssa også 😉

 

#Bittami #Klutebok #Brostein #Rensebladet #TuvaHelårs

6 kommentarer til «Enda en klut …?!»

 1. Fine kluter 🙂 Her må oppskrift til skjønner jeg 😉 Jeg orker ikke følge oppskrift, men kanskje jeg kunne prøve på frihånd 🙂 morsomt mønster 🙂

 2. Så bra da vennen at det akkurat var nok til to kluter. Fine var dei også. Veldig lurt å bruke opp resten med ein gong. Og da får du o legge vekk ein tier også . Eg har ikkje telt opp kor mange nøster eg har brukt. Tenkte å gjere det. Men eg tror ikkje eg ahr råd til å spare så masse hehe. HAr blitt noen nøster denne månaden.
  Kos deg med små og store prosjekter. Gleder emg til å sjå neste ferdig. Klem til deg.
  p.s. Det er sandnes garn dei skal selge her. Det blir bra

 3. frodith:
  Oppskrifter er bra, men det kan lages mange kluter med flotte mønstere uten oppskrift også 🙂 Det er bare å hive seg rundt 😉 Hvis du er på strikkesida på facebook så har Irene Lie Gjelseth designet noen kluter med rett og vrang (ligger under filer). Helt enkle men allikevel tøffe 🙂 Har ikke hatt ork til å lage egne mønstere enda, kanskje det kommer en gang …

 4. gretashobby:
  Ja, det klaffet bra det 🙂 Takk. Hehe … det var det som var tanken – få spart litt … Har brukt 19 nøster hittils i år så jeg er godt fornøyd så langt 😉
  Takk takk 🙂 I lige måde! Klem
  Aha … må en tur innom da kanskje hvis jeg er på de trakter 😉

 5. Jeg har helt oppskrift -fobi 😀 Heklet to kjoler på frihånd her i fjor. De ble helt greie, kan jo prøve på meg selv underveis 🙂 Men ser at det er noen nye ting jeg trenger å lære i hekling hvertfall og kunne være greit å KUNNE lese litt oppskrifter hvertfall…Men har IKKE lyst 😀

 6. frodith:
  Da er du veldig flink – jeg har ikke helt tørt å ta det skrittet og ikke bruke oppskrifter. Jeg sysler med mange tanker og har tilpasset og justert etter eget hode innimellom, men ikke laget fullt og helt etter hva jeg har tenkt. Men kanskje en gang 😉 De fleste typer masker kan man lære via Garnstudio.com eller YouTube videoer, så en trenger egentlig ikke oppskrift sånt sett. Har du lagt ut bilde av de kjolene?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *