Togstrikk …

Fredag skulle jeg reise til hovedstaden for å delta i et styremøte fredag og lørdag. Denne gangen ble det for enkelthets skyld valgt tog fram og tilbake. Det er litt upraktisk med bil på flyplassen når en må reise på en annen måte heim …

Funderte litt på hva slags håndarbeid jeg skulle ta med meg på toget og da datt tanken på de vottene jeg hadde funnet oppskrift på ned i hodet mitt. Jeg fant en oppskrift på nett på speidervotter (http://www.kmspeider.no/Strikk+dine+egne+speidervotter.d25-SxdnOZG.ips). Siden min yngste er en speider og trenger noen votter så fant jeg ut at jeg måtte jo bare lage de til henne.

Det ble en effektiv togtur bare avbrutt av litt spising og surfing 😉

Forsiden:

Baksiden:

Det ble ikke noe mer strikking på dette arbeidet før utpå lørdagen. Benyttet sjansen og strikket litt i pausene på møtet. Mere strikking ble det ikke før jeg satt på toget for returen til Kristiansand. Rakk dessverre ikke så mye på vott nr 2 på vei hjem … måtte sove litt også … Det tar på med lange møter.

Strikker vottene i Merino Extra Fine fra Drops på pinne 3 og 3,5. Et garn som jeg er veldig godt fornøyd med 🙂

Jeg er ikke helt ferdig med de enda, men det blir de ganske snart 🙂 De skal definitivt være ferdig med tomler til neste uke da det er speidermøte igjen.

#Drops #MerinoExtraFine #Speidervotter #Votter #Strikking #Votter

15 kommentarer til «Togstrikk …»

 1. Lenge siden jeg har kjørt tog ..men det kan være koselig med en togtur :)..kjempefine ,delikate votter …sikkert varme og gode også 🙂 Fin kveld videre 🙂

 2. Kjempefine votter! Kjekt med håndarbeid når man reiser og skal sitte lenge i ro. Jeg holder på å planlegge prosjekter til vi skal ut på tur 🙂

 3. dandilion:
  Tusen takk 🙂 Ja, det går ikke an å ikke ha noe å gjøre på når en skal sitte en stund hverken heime eller på reise. Er det ikke gøy å planlegge hvilke prosjekter en skal ha med/jobbe med på tur ? Det synes jeg 🙂

 4. Veldig gøy. Jeg har begynt på et teppe jeg tenker å hekle på på turen. Jeg skal hekle bestemorstriper og tenker kanskje ti striper av hver farge. Da får jeg nok litt rester og av restene lurer jeg på å hekle bestemorruter. Da har jeg litt småprosjekter også som er lette å ta med seg når teppet begynner å bli stort. Vi skal være borte en stund :).

 5. HEi og god morgen. Det er supert å strikke på toget. Tog er ein veldig fin reiseform. Du kan bevege deg når det er nødvendig, du kan strikke lese surfe. JA det meste.
  Dette blir fine votter til ei aktiv speiderrjente. Så langt du er komen på vott nr to også da. Det var sikkert eit kjekt ønster å strikke. Du blir nok ferdig med dei til ho treng dem til helga, vil eg tro.
  Flinke du strikker veldig jamnt og fint. Ha ei flott ny uuke vennen. Klem fra kalde Høyanger

 6. gretashobby:
  Mange takk Greta 🙂 Ja, det var veldig greit og komfortabelt med toget.
  De ble ferdige i dag. Det ble lite strikk i uka som gikk, Tusen takk.
  Sender en klem tilbake 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *