På an igjen ;-)

På an igjen med litt klutestrikk 🙂 Det er kjappe prosjekter som er gøye å strikke og er grei avkobling innimellom 🙂

Strikket Bittamis «Kjekkas» fra kluteboka for et par uker siden. Men har bare ikke fått laget et innlegg på den, så derfor kommer det nå.

Denne er strikket i Tuva Helårsgarn på pinne 3,5.

Og som flere ganger tidligere så måtte jeg jo bruke opp garnresten. Det blir nok garnrester etter diverse prosjekter 😉 Og som tidligere ble resultat «Rensebladet» 😉

Det er jo greit å ha litt sånn liggende på lager synes jeg 🙂 Da har en noe en kan bruke til små gaver 🙂 Og for den som har fått det med seg så ble «Kjekkas» brukt som gave til en god venninne for en uke siden.

Ha  en flott uke!

 

#Bittami #Klutebok #Kjekkas #Rensebladet #TuvaHelårs #Bursdagsgave

8 kommentarer til «På an igjen ;-)»

 1. Det så jo ut som noe jeg kunne klare også, uten for mye oppskrift 😀 Bruke litt farger og sette i gang 🙂 Blir fine da. Du har noen gaver å gi bort da, når du lager sånne kluter 🙂

 2. God morgen. Det var det eg syns eg hugsa ja, at du brukte kjekkas som gave også. Lurt å bruke opp restene med ein gang. Kjekke kluter begge deler desse. Når eg strikker klter no, er det full avslapping. Så da er det den gode gammeldagse kluten. Fin den også syns eg. I dag er det bare sløving. Håper armene kan gå litt, men er så trøtt at eg tror ikkje det blir noe invilka strikk i dag, HA ein super dag vennen. Stor klem fra meg

 3. frodith:
  Det er veldig greit å ha 🙂 Men ser at jeg ikke har fått laget så mye til lageret enda …. de forsvinner til den ene og andre bursdagen 😉

 4. gretashobby:
  Hehe … du følger godt med skjønner jeg Greta 😉
  Det er veldig grei strikk når en har lyst til å slippe å telle og følge nøye med …
  Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *