Annen form for håndarbeid?

I dag har en del av dagen gått med til en annen type håndarbeid enn det jeg normalt holder på med 😉 Hadde noen barn som hadde veldig lyst på boller og det er jo også fastelavenssøndag i morgen. Og da må vi bare ha boller!!

Jeg er ikke så veldig fornøyd med disse «skolebollene». De hevet for mye opp i midten slik at kremen rant av. Gadd derfor ikke pynte de med melis og kokos. Det var første gang jeg lagde de, så det er bare å prøve igjen.

Men smaken var bra 😉 selv om utseendet ikke så så fristende ut …

Ha en riktig flott fastelavenssøndag med bollekos 😉

#Hjemmebakst #Gjærbakst #Boller #Kanelsnurrer #Skillingsboller #12øres #Skoleboller #Fastelaven

12 kommentarer til «Annen form for håndarbeid?»

 1. Her har du bakt masse godt og gjærbakst er noe av det beste vi her liker også,så i morgen skal jeg også bake boller og ha til kaffen. Og det er tegn på at baksten din har hevet godt dette og det ser skikkelig godt ut alt sammen. Gleder meg faktisk til og sette deigen og kjenne på den gode lukten fra gjærbaksten. Så fortsatt fin helg og kos dere i morgen med deilig hjemmebakst:-))

 2. Hobbystua:
  Tusen takk Marianne 🙂 Det er en utrolig god lukt ja, og jeg har gledet meg lenge til å bake litt. Men det er kanskje godt at det ikke blir for ofte 😉
  Kos dere masse i morgen med god hjemmebakst dere også!

 3. Det var jammen ein flott haug med håndarbeide. Såg deilig ut alt sammen syns no eg da. Kanskje viss eg måtte velge og det hadde eg jo måtta. Da hadde eg valgt skillingsbollane. Du har jammen vore flink.
  Dette er skikkelig håndarbeide dette og. Flink mor som lager så god bakst til sine barn. Mannen vil vel ikkje ha noe av dette. Men da får han lage sin eigne boller han da :). HA ein flott dag vennen. Klem fra Høyanger

 4. Bollene smaker sikkert godt de også likevel, uansett utseende 🙂 Ha en deilig fastelavenssøndag 🙂 Jeg skal på foto-tur som du vet 🙂

 5. gretashobby:
  Tusen takk Greta 🙂
  Mannen kan nok ikke ha noe av det, men han har kjøpt seg en glutenfri bollemix og har bakt boller til seg selv i dag og de så veldig gode ut de og 🙂
  Ha en skikkelig flott dag Greta!
  Mann og datter er på innepadling i bassenget i dag og jeg benytter tiden til litt kontorarbeid 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *