En liten ninja …?

Etter mitt siste innlegg så fant jeg ut hva jeg skulle bruke mitt blåsjatterte Balder garn til …. Gjetter du det?

Ja, nemlig … ny lue

Fant en fin oppskrift – her 🙂 og satte i gang.

Da jeg var ferdig med lua og dusken så hadde jeg noe garn igjen, men ikke nok til å lage noe annet. Så da bestemte jeg meg for å lage halsen også, og det holdt akkurat med garn også 😉 Og da var 5 nøster med 100 grams nøster oppbrukt 😉 dvs. 100 kr på garnsparingsbøssa mi 😉

Settet samlet 🙂

Er strikket i dobbelt Viking Balder garn på pinne 8. Liker fargekombinasjonen veldig godt 😉

Og jammen meg passet det perfekt også 😉

Men vi kan jo ikke være for seriøse for lenge 😉

Ha en kjempeflott helg!

#LueogHals #VikingBalder #Lue #Hals 

 

12 kommentarer til «En liten ninja …?»

 1. Stilig sett du har laga og for ei skjønn jente som stiller opp på bilder. Såg ut som ho likte settet. Deilig garn balder da. Det har eg glemt at det ikkje er så verst. Nei no får eg få med meg hopprennet. Ha ein fin kveld snuppe luppa. Klemmen kommer med ekspressfart

 2. gretashobby:
  Tusen takk 🙂 Ja, ho likte settet veldig godt 😉 Hadde egentlig planlagt at jeg skulle bruke det til noe til meg, men kan jo bare kjøpe mer av det senere 🙂
  Tusen takk Greta 🙂 Mange klemmer tilbake fra den «bløte kyststribe»

 3. Oi, det ble et kjempefint sett da 🙂 Jenta på bildet var kjempesøt med det hvertfall. Jeg har ikke heklet eller strikket på lenge. Må i gang igjen snart 🙂

 4. akbhandy:
  Tusen takk 🙂 Det er et veldig godt og mykt garn, så det blir jeg nok å bruke flere ganger 🙂
  Ja, det var veldig deilig at jeg traff på størrelsen 🙂

 5. Heisan:-) Kjempeflott lue og hals og ikke minst en veldig søt jente som stiller opp som modell for deg:-) Antar det er din datter? Så flink du er som legger penger på sparebøssen for hvert garn-nøste du får brukt opp,,ja kan tenke meg det blir en pen sum i slutten av året.
  Men nå må du ha en fortsatt fin helg og snart er vi over til mars,så enda nærmere våren kommer vi. Klem fra meg her borte i solbyen Sarpsborg:-)

 6. Hobbystua:
  Tusen takk Marianne 🙂 Det er helt riktig ja 🙂
  Ja, det blir faktisk litt penger ut av det. Hittil i år er det blitt 330 kroner, ikke verst det 😉
  En riktig flott helg til deg og dine også! Våren kommer nærmere hele tiden. Klem fra det våte Sørlandet 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *