Mye på gang … for mye?

Jeg begynte plutselig å tenke på de forskjellige prosjektene jeg har begynt på og holder på med og ikke minst de jeg har planer om å lage framover. Det begynner faktisk å bli en del fant jeg ut … hmm … kanskje på tide å få ferdig noen av de snart ….

Jeg har begynt på en strikket jakke til meg selv med mye fletter. Det er en del telling og ikke minst felling og passe på så det er ikke noe jeg kan holde på med hele tiden. 

Jeg har fått strikket del 2 på Bittamis Adventsmysterium – nemlig Kalenderskjerfet. Har jo veldig lyst til å strikke videre på det også.

Jeg holder også på med å lage et lite klutelager  slik at jeg har til gaver og et lite lager. Det har ikke blitt så mye lagervare enda, da mye går ut igjen i gaver. 

Som gaver lager jeg også litt babytøy som luer, votter og sokker. Det er så greit å ha litt sånt liggende. En vet aldri når en kan få bruk for det 😉

Har fått forespørsler om både Mariusvotter og strikka tjukkelabber fra sønnen. Og det må jeg jo bare fikse 🙂 I tillegg er vi 3 til i familien som trenger tjukkelabber. 

Et sitteunderlag til mannens kajakk står også på lista.

Det samme gjør en heklet jakke til meg.

Jeg har også planer om å få heklet noen løpere i C2C teknikken, men der må jeg finne ut hvilke farger jeg skal bruke.

For ikke å snakke om alt jeg har lyst til å lage og prøve når det gjelder lappeteknikken …

Og listen fortsetter … 

Hehehe … tror nok ikke at jeg har noen fritidsproblemer med det første.

Har du mange prosjekter på gang og planer på ting du vil lage? Eller er det bare jeg?

 #Altformangeprosjekter #Strikking #Hekling

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *