Hva har jeg laget nå?

Jeg har sett noen bilder av noe som jeg hadde veldig lyst til å lage 🙂 Jeg fikk tak i oppskriften og satte i gang 🙂

Dette er strikket på pinne 3 i Miraquel babyalpakka. Et utrolig godt og mykt garn fra Peru.

 

Kan du se hva dette skal bli?

#Miraquel #Babyalpakka #Strikking

5 kommentarer til «Hva har jeg laget nå?»

  1. Ja jeg vet så godt hva dette skal bli for har jo strikket flere av disse søte små babysokkene selv. Kjempeartige og strikke og du har sikkert merket hvor lite garn som skal til tenker jeg. Blir jo så fine når du får snurpet dem sammen i toppen og under foten:-) Fortsatt fin uke til deg.-)

  2. Leser kommentaren til Marianne så da skjønte eg det. Såg skjønne ut. Sikkert gøy å lage også. Skal bli kjekt å sjå dei heilt ferdig. Ha ein flott dag. klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *