Forsøk på å fylle opp lageret igjen?

Innimellom alt det andre jeg holder på med har jeg hatt noen småprosjekter som jeg har strikket på dann og vann 😉

Nå var jeg tom for små-gaver til spesielle anledninger, så da måtte jeg jo bare lage litt for å fylle opp lageret igjen. 

Noen av dere kjenner igjen noe av dette fra «Spørre»-innleggene mine 😉 

Litt nærbilder:

Men jammen ble de søte små babyskoene brukt som gave her om dagen. Så kanskje jeg må strikke noen til 😉

Synes det er så gøy å lage litt til småttiser 😉

 

#Miraquel #Babyalpakka #Strikket #Baby #Babyvotter #Babysko #Babylue #Djevellue 

12 kommentarer til «Forsøk på å fylle opp lageret igjen?»

  1. Helt nydelig sett for en liten baby og det er også så koselig og holde på med og artig og gi bort. Er ikke dumt og ha litt av hvert liggende for slike anledninger. Fikk nesten lyst til og strikke noe slikt igjen selv nå:-) Vil få ønske deg en riktig fin helg og nyt den:-)

  2. Nydelige småting dette her. Viss du ahr gitt vekk babytøflene, så må du jo bare lage noen nye. Slik at du har eit heilt sett tilgjengelig. Skikkelig lekkert vart det og dette pqsser jo til begge kjønn. Ser du skal på strikketreff i helga. Kos deg enormt masse. Ein gong skal eg og det. Men no må eg visst enda ein gong sitte heilt iro. Håper det hjelper.
    Ønsker deg ei super helg min kjære venn. Stor helgaklem

  3. Så da var det votter du strikket på 🙂 Ble et veldig nusselig sett dette og et par nye sko strikker jo du raskt 🙂

  4. gretashobby:
    Hehe .. jeg må nok lage fler av de ja 🙂 Men de var ganske kjappe og lage 🙂
    Det er nytt strikketreff 23-25 oktober 2015 😉 Hadde vært utrolig koselig om du kunne reise 😉 Stooor klem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *