På pinnen / nåla i helgen :-)

I helgen har jeg fått både strikket og heklet litt 🙂

Jeg startet fredagen med å fortsette å strikke på det som skal bli en jakke til meg selv:

Det er litt å følge med på, siden det skal felles hver 4 cm ett sted og hver 4,5 cm et annet sted. Har merket av de enkelte fellinger slik at jeg greier å følge med. Det er veldig gøy å se at det går framover selvom det er en del masker fremdeles 🙂 Denne strikkes i Big Merino fra Drops på pinne 5.

Innimellom jakkestrikket måtte jeg ha noe lett og kjapt noe. Bestemte meg derfor for å  hekle en babysmekke 🙂 

Det er kun knappen som mangler før denne er helt ferdig. Denne er heklet i Tuva på pinne 3.

Fant et utrolig flott garn i fine farger (synes jeg) på Sandnes og bestemte meg for at jeg hadde lyst å bruke det garnet til et par sokker i Bittami sitt mønster Bure. Synes at det mønsteret blir så tøft. Og selvfølgelig kunne jeg jo ikke vente til jeg var ferdig med andre ting … hehehe

Fikk låne en fot for å prøve sokken så langt 🙂 Tror disse blir bra jeg 🙂 Godt å komme i gang igjen med å strikke litt sokker, siden begge barna har gitt beskjed om at de trenger nye. Og jeg trenger jo noen selv også 🙂 Så det kan bli mye sokkestrikk og jakkestrikk fremover 🙂

Ha en flott uke 🙂

 

#Jakke #BigMerino #Drops #Babysmekke #TuvaHelårs #Sokker #Bure #Bittami #Sportsgarn #Strikkekos #Heklekos 

10 kommentarer til «På pinnen / nåla i helgen :-)»

 1. Heisan:-) Denne jakken tror jeg blir fin og litt innsvinget er jo så fint. Men jammen er det mye og følge med på med fellinger og samtidig strikke mønster. Men så søt denne smekken var og jeg ser du også har brukt Tuva garn . Godt garn dette:-) Og hygg deg med sokkestrikking og ha en fortsatt fin kveld:-)

 2. Hobbystua:
  Den ser bra ut foreløpig 🙂 Håper den blir så fin som jeg håper 🙂 Gleder meg til å få den ferdig og i bruk 😉
  Liker Tuva garnet godt. Har brukt det til kluter og nå til smekker.
  Takk takk 🙂 Ha en flott kveld du og!

 3. Hei søta. Jakken vokser ser eg og det er kjekt. Blir ei flott jakke til neste høst og vinter denne. Masse arbeide, men så kjekt når den blir ferdig.
  Smekken var nusselig det er berre ein ting å sei om det. Sokkene Burre er kjekke å strikke og fine blir dei også. Kjekt å strikke sokker. Blir kjekt å sjå korleis dei blir i dette garnet.
  Kjekt å ha flere typer strikk å velge mellom. Kos deg med allet sammen. Ha ein fortsatt fin dag og god uke videre klem fra våte Høyanger

 4. gretashobby:
  Satser på at den er ferdig til da 😉 … håper jeg. Men det går greit unna når jeg setter meg ned med den 🙂
  Ja, er litt spent på det jeg og. Men kjennes godt og mykt ut foreløpig. Og datteren syntes ikke de klødde og det er et godkjent stempel 😉
  Takk takk Greta 🙂 Ha en flott dag og håper at regnet roer seg ned og dere kan få litt sol!

 5. Fantastisk hvor mye du klarer å gjøre på en gang 🙂 her snakker vi Multitasking på høyt plan:-)
  Sikkert lurt å ha flere prosjekter på gang samtidig så ikke en blir lei ja, men tror jeg hadde begynt å rote litt da. Hadde sikkert blitt hekling på jakka, og fletter på labbene, og hæler på smikken…. hehe. Ønsker deg en fin helg 🙂

 6. hobbyz:
  Hehe … holder ikke på med alt samtidig 😉 Bytter på …
  Kunne vært morsomt å sett resultatet på det 😉 En flott helg ønskes deg og 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *