Bure

Her kommer en forsinket oppdatering av sokkeprosjektet som jeg begynte med for noen uker siden

Var veldig spent på hvordan hælen skulle strikkes på disse. Gruer litt for den vanligvis, men det gikk heldigvis veldig greit 🙂 Bitta hadde en veldig bra forklaring.

Har tilpasset størrelsen på oppskriften litt, fordi den er til en voksen mann og jeg skal ha de til en ung frøken 🙂 Gleder meg til å få de ferdig slik at jeg ser skikkelig hvordan de blir. Om de faktisk blir som jeg har sett for meg 😉

På bildet ser sokkene veldig turkise ut, men det er faktisk grønn-sjatteringer på garnet. 

 

#Sportsgarn #VikingGarn #Bure #Bitta #Sokkeboken

 

7 kommentarer til «Bure»

 1. Jeg har aldri strikket sokker, selv om jeg har strikket og heklet mye annet rart. Så jeg er veldig imponert 🙂 Fine sokken <3 Ha en fin mandag 🙂 Jeg er på jobb 🙂

 2. frodith:
  Tusen takk 🙂 Håper du får en flott mandag både på jobb og heime 🙂 Jeg har tatt meg fri fra jobb og skal kose meg heime. Håper på fint nok vær til en tur på verandaen 😉

 3. Hei. Ikkje bare eg som har vore fraverende med innlegg i det siste skjønner eg. Du lever eit hektisk liv. Eg lagde min egen hæl når eg strikket dei sokkene eg. Gjør igrunnen alltid det. Den veit eg har god passform og er slitesterk. Mene g burde vel prøvd noen andre også. Men har aldri blitt fornøgd når eg har prøvd andre. Og så skal liksom mine sokker har Greta/bestemor hæl hehe.
  Håper du har gode påskedager i vente. Kos dere alle 4 og hils gubben. klem fra Høyanger

 4. gretashobby:
  Nei, det har ikke blitt mange innlegg fra meg heller. Har liksom gått litt i ett 😉 Og så må jeg jo få laget diverse også, og da har jeg ikke hatt ork til bloggen der og da. Hehehe … ser ut at det er standarden for tida. Veldig aktiv en liten stund, så en pause osv … Håper å være mer stabil da 🙂 Har ikke lært Greta hælen, men du må gjerne gi meg oppskriften 😉
  Takk, det håper vi dere får også 🙂 Det skal jeg gjøre, du får hilse din du og 😉 Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *