Litt før-påske-kos

For et par uker siden (ligger litt etter med blogg-innleggene mine 😉 gikk jeg til innkjøp av garn til noen toveprosjekter. Jeg hadde kommet på noen prosjekter som jeg ville prøve meg på 🙂 Og som passet veldig bra siden vi nærmer oss påske.

Og tro det eller ei, men jeg hadde ikke garn som passet til prosjektet fra før! Utrolig, ikke sant?!

Her ligger det noen timer med god før-påske-strikke-kos 🙂

#Strikkekos #Fritidsgarn #Påske 

10 kommentarer til «Litt før-påske-kos»

 1. Ha-ha, du kjøper stadig noe nytt 😀 Man skal liksom bruke opp, men det er stadig noen nye grunner til å kjøpe nytt. Og jeg skjønner deg godt. Det er jo som lå gå i godtebutikken… 😀

 2. Det er litt merkelig det der, men det er så ofte ein mangler garn til akkurat dei prosjekta ein vil lage. Enda skap og skuffer er fulle av garn. Rare greier du. Blir kjekt å sjå kva du alger no da. Klemmer i fleng

 3. Heisan:-) Ja det er rart at du ikke har garn tiltenkt ditt påskeprosjekt,,hihi..men og kjøpe noen nøster i ny og ne gjør jo heller ikke noe vel? Det er jo klart en må ha garn så en skal klare seg i noen dager fremover:-) Tenker du skal kose deg med pinner og garn og blir artig og se hva som kommer ut av det etter hvert. Dessuten var det veldig hyggelig og ha deg tilbake her igjen også.-) Vil passe på og få ønske deg og dine en riktig fin påske og så ses vi kanskje utover våren:-)

 4. frodith:
  Hehehe … bare av og til 😉 😛
  Har faktisk brukt opp over 40 nøster hittil i år 😉 Hehehe … ja det har du helt rett i 😉 Garnbutikk er som godtebutikken 😉

 5. Hobbystua:
  Nei, jeg håper ikke det gjør noe allikevel 😉 Tror jeg har garn så jeg skal klare meg en stund, Og tanker om prosjekter herfra og til månen … nesten 😉 Du skal få se hva resultatet blir til slutt Marianne 😉
  Takk i lige måde 🙂 Skal dere på campingen i påska?

 6. Blir det en dag med nydelig vær så kan det nok tenkes at vi tar en tur ut der,men venter med og sette opp teltet og være der til det er stabilt vær og ikke noe mer snø som skal ned. Skummelt for et fortelt og få mye snø på seg. Men vi drar sydover dagen etter påsken .Men når vi kommer hjem igjen etter det så blir det campingliv igjen:-)) Gleder meg til det også,var en tur ute der om lørdag og tittet og en kjente det var skarpt i luften. Men vi ses sikkert i løpet av vår og sommer håper jeg:-))

 7. Hobbystua:
  Ja, det har ikke akkurat vært veldig varmt vær enda her i alle fall. Har vært surt og skarpt i dag. Vi må få til et treff i løpet av våren/sommeren 🙂 Fortsatt god påske! Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *