På tide med litt lappeteknikk igjen

Jeg har lenge hatt lyst til å sette meg ned med symaskina og sy litt lappeteknikk igjen, men det har bare ikke blitt til det. Jeg må vite at jeg kan sitte en stund, fordi det er litt balete å pakke sammen sysakene mine. Gidder ikke å sette alt fram for kun 1 time eller 2 …

Hadde en liten frøken som også hadde lyst til å sy på symaskina si da, så da ble det til at vi satte oss ned med det på lørdagen. Hun skulle sy dyne og pute til barbiedokka si 🙂 Jeg hadde kjøpt meg stoff til et mønster som heter «Kongle» 🙂 og hadde lyst til å prøve meg på den 🙂

Disse stoffene kjøpte jeg fra Peggy🙂

Slik ser det ut etter at jeg har sydd sammen en del av stoffene.

Her ligger alle delene sortert utover gulvet. Omtrent slik skal den bli når den er sydd sammen.

Det som gjenstår nå er fyllvatten, bakstykket og ikke minst kanten, men det får jeg ta en annen dag når det passer sånn 🙂

Syr du lappeteknikk?

 

#lappeteknikk #Kongle #Peggy #Symaskin #Morogdattertid

 

4 kommentarer til «På tide med litt lappeteknikk igjen»

 1. Flink du er som mestrer flere ting innom håndarbeidsfronten,og så artig denne duken skal bli. Ja det er sikkert litt som skal rigges til når en først skal sy noe slikt,så forstår at du vil bruke tid og kose deg når du først har fått alt frem. Ser du skriver at datteren din syr også,morsomt at hun vil gjøre det samme som deg og om det er noe smått så må en jo starte et sted. Flott at hun har deg som en dyktig læremester:) Jeg klarer ikke dette og har vel ikke prøvd heller,men har en god gammel symaskin som er fremme når jeg trenger og sy noen rette sømmer på gardiner blant annet. Blir mye fint og se hva du får ferdig utover her nå av både strikking og søm:-))

 2. Å sy lappeteknikk tar tid ja. blir ein skjønn og vårlig løper dette. Mye arbeide. Er jo litt rar teknikk når ein tenker på det. Først så skjærer ein opp stoffet, syr det sammen og skjærer opp igjen hehe. Søt løper.
  Er så glad for eg fann att eieg lagde i sin tid. HAdde gjemt seg bak og unnder og oppi noe anna. No pynter den spsiebordet. Er ein gammel duk. Skal ta bilde av den snart.
  Ha ein flott dag. Og god tur om du drar på påsketur alle rede. klemmen

 3. Hobbystua:
  Takk Marianne 🙂 Ja, det er gøy at hun liker å holde på med sånt, så prøver så godt jeg kan og lære henne opp og la henne holde på 🙂
  Takk takk 🙂

 4. gretashobby:
  Hehe … ja, det er ikke godt å skjønne seg på dette opplegget, men utrolig mye gøy man kan lage på den måten 😉 Takk takk 🙂 Er på påsketur og koser meg 🙂 Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *