Da var alle kommet hjem til seg

så da kan jeg legge ut dette innlegget 🙂

I ett tidligere innlegg fortalte jeg om noe garn jeg hadde kjøpt for å lage noen påskeprosjekter. Nå kan jeg endelig vise hva jeg laget av det garnet, for nå ha de fått kommet hjem til sitt nye hjem 😉 og da kan jeg fortelle om de 🙂

Jeg begynte å strikke den gule og deretter den grønne, og da fant gubben ut at han også ville ha en 😉 Men han ville ha en annen farge. Så jeg sendte ham i butikken og ba ham plukke ut den fargen han ville ha. Og av alle farger så valgte han mørkblå. Uvant til han og være 🙂

Regner med at flere av dere har gjettet at jeg lager vinhøner 🙂

Her ligger de klare med både øyne og nebb påsydd klare for toving.

Gubben følte seg litt beglodd når han spiste frokost. De hang over lenestolen vendt mot spisestuebordet og «så» rett på ham …

Tovingen gikk veldig bra og det samme gjorde resten av monteringen. Så her står de alle 3 klare til å reise til sine mottagere.

Den mørkeblå hadde gubben bestilt så det ble ikke så lange turen for den 🙂 Den grønne fikk sitt hjem på Ski og den gule fikk sitt hjem i Løkkevika 🙂 Og det ser ut som de trives alle sammen 😉

Vil ønske alle sammen en fredelig og flott påske 🙂 Måtte det bli en god påske for dere alle.

Her har de ikke fått noen knapper enda, men det kan jeg fortelle om senere 🙂

 

#Vinhøner #Fritidsgarn #Strikking #Påske

 

10 kommentarer til «Da var alle kommet hjem til seg»

  1. Hei. Her var det mange fine høner ja. Mørkblå vinhøne har eg ikkje hørt om før. Men kvifor ikkje hehe. Trodde ikkje du skulle ta på deg strikkeoppdrag på eit års tid eg hehe. Så feil kan ein ta. Dei vart kjempefine alle sammen. Kva kjekt har du gjort med knappene no da. Det høres spennende ut. Skal følge med eg. Klem fra Høyanger

  2. gretashobby:
    Hehe … det var kun den mørkeblå som var oppdrag. De andre var beregnet som gaver 😉 Knappene har frøkna fått og kan bruke til hva hun vil 🙂 Stor klem

  3. Herlige påskehøner du har strikket og tovet i fine farger. Koselige gaver og få og ikke minst så passer jo den gule helt ypperlig i solrike Løkkevika:-)) Likte godt den blå også for en trenger jo ikke bare lage slike i gult og grønt,for farger frisker opp det:-) Ønsker dere en fortsatt fin påske:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *