Produksjon av knapper og litt til

Var på jakt etter knapper i knæsje farger til vinhønene, men fant ikke noe. Fikk forslag om at jeg kunne jo lage noen selv av Fimo-leire. Tenkte det kunne være en morsom aktivitet for lisjefrøkna så vi satte i gang:

Et skikkelig familieprosjekt denne gang. Jeg ordnet med knappedekoren, mannen ordnet hektene bak og datteren lagde selve knappene 🙂

Syntes de ble veldig fine, men festene under satt ikke godt nok, så jeg kunne dessverre ikke bruke disse på hønene allikevel. Men det var veldig gøy å lage de. Og siden frøkna ikke ville slutte så fortsatte vi med å lage litt stæsj også;-)

Vi hadde funnet fram perleboksen for å finne noe å dekorere knappene med, og da fant jeg noen flott perler som jeg hadde lyst til å lage noe av så da satte jeg i gang:

Da jeg var ferdig med mitt kreative øyeblikk så var dette resultatet:

#Fimo #Knapper #Selvlaget #DIY #Familiekos

4 kommentarer til «Produksjon av knapper og litt til»

  1. Så utrolig fine ting dere lagde..visste ikke at det gikk å lage slikt selv jeg ..gøy :).. jeg elska å kikke i «knappeskuffen»til farmor eller mormor da jeg var lita…særlig å finne slike det skinte i synes jeg var stas :)) Kos deg masse videre i påsken :))

  2. annebe:
    Det visste ikke jeg heller, men det var en som jobbet på Panduro som foreslo det. Jeg har flere bokser med knapper som farmor og en gammel tante hadde samlet opp, men det er ikke så mange knæsje farger der … Veldig gøy med knapper 🙂 Kos deg masse du og 🙂

  3. Som dere fikk kost dere. Skikkelig familie prosjekt. Høres gøy ut. Synd Dei Ikkje funket på hønene. Vakkert smykke sett du lagde. Skikkelig koselig dere hadde det. Du må lære meg det når vi treffes. Påskelam fra meg

  4. Greta:
    Gøy med sånne prosjekter 🙂 Det var synd, fordi de ble flotte 🙂 Synes jeg 😉 Takk takk 🙂 Det var koselig ja. Det kan jeg gjøre vet du 🙂 Påskeklem tilbake 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *