En fornøyd datter :-)

Som jeg fortalte om i et tidligere innlegg så har jeg innimellom strikket litt på et par sokker til min datter. Sokkene har navnet Bure og finnes i Bitta Mikkelborg sin bok Sokker – Strikking hele året.

Jeg har brukt Viking Garn sitt Sportsgarn og et Sandnes garn som jeg kjøpte på salg. Det sto ikke noe navn på etiketten så jeg vet faktisk ikke hvilken type garn det. Men tykkelsen og pinnestørrelsen passet veldig bra med Sportsgarnet. Og så likte jeg sjatteringene og fargen. 

Bure var beregnet på en voksen herrestørrelse så jeg måtte tilpasse med antall masker. Når det kom til hælfellingen så fant jeg heldigvis en sokk i boka til Bitta som passet med antallet masker og da gikk det veldig greit med hælen også.

Størrelsen viste seg å passe perfekt 🙂 Og en liten ung dame ble veldig fornøyd 🙂

Ha en flott søndag!

#VikingGarn #SandnesGarn #Sportsgarn #Bure #BittaMikkelborg #Sokkeboka

14 kommentarer til «En fornøyd datter :-)»

  1. Det er flotte sokker og når ein er så dyktig som du og kan avpasse maskene etter kven ein alger dei til, ja da er det jo ikkje noe problem. Dei vart veldig fine. Skjønner godt at dattra vart fornøgd. Kva skal du strikke på no da når desse er ferdig. Håper du finner noe hehe. Du ahr nok mye å ta av tenker eg. Klem fra våte Høyanger

  2. Stilige sokker det da :))..og ser ut til at de satt pent på foten også :)) Ha en fin søndag videre …her er det litt blanding av vind og sol i dag…men får prøve å ta en tur ut snart :))

  3. annebe:
    Tusen takk 🙂 De satt perfekt ifølge frøkna 😉 Har vært høyst variabelt vær her også i dag, både regn, hagl og sol samt en del vind.

  4. Flotte ble de sokkene. Tror de fleste tar litt fra den og litt fra en annen oppskrift jeg. Da får jo tingene en mer personlig vri også.

  5. Hei, så flott farge kombinasjon på disse sokkene. Det er et herlig mønster synes jeg. Likte blomstrene og stoffet ditt også, og er spent på hva du lager her. Gleder meg til å se. Ha en fortsatt fin kveld.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *