Litt småpussel …

Etter påske har jeg ikke holdt på med så veldig mye håndarbeid. Fikk veldig lyst til å hekle her en kveld så jeg fant fram noe bomullsgarn rester og fant ut at jeg skulle lage noen glassbrikker. Det har jeg snakket om lenge at vi trenger … hehe.

Og så begynte jeg å tenke på at det kanskje var på tide med noe nytt til stuebordene og skjenken … men gjerne i litt andre farger enn blått. Det har jo vært deilig med knallfarger i gult, grønt og oransje i påska. Må ha noe lyst og fargerikt og så tenkte jeg at jeg skulle prøve å holde meg vekk fra blåfargen min 😉

Nå har jeg begynt på et fint blomstermønster og så for jeg se hva jeg ender opp med til slutt … hehe … eller kanskje begge deler 😉

Denne ser altså blå ut, men den er mye mer grønn i skjæret enn det bildet tilsier ….

Siden jeg er på tur i helgen så har jeg med meg en lite pose med «godteri» – så hvis det blir litt tid innimellom så er jeg klar 😉

Og så får jeg brukt opp diverse rester 🙂 Har ingen plan om hvilke farger jeg skal bruke, utenom at jeg skal unngå blå og svart 🙂

Ha en flott dag 🙂

#Bomullsgarn #Hekling #Hvaskaldetbli #Restegarn

14 kommentarer til «Litt småpussel …»

 1. For en herlig gjeng med brikker 🙂 Jeg vil gjerne lære å hekle sånn 🙂 Du får lære meg 😀 Moro å få brukt opp litt 🙂 Ha en fin kveld 🙂

 2. Dette blir spennende. Kva farge du velger til slutt og kva det blir av det. Restegarn er kjekt å få brukt opp ja. Lett å ta tak i når du er bortreist og opptatt, men slike små hekle prosjekt er jo lett å ty til da vil eg tro. Håper du får ei fin helg på Gardemoen. klem

 3. gretashobby:
  Hehe … sliter litt med å velge farger, så jeg prøver bare å bruke en del restegarn – kanskje det kan bli noen gode kombinasjoner . Ja, det blir ikke mye håndarbeid på sånne møter 🙂 I morgen er det mer foredrag så da er det kanskje mulig å hekle litt 🙂 Takk takk det får jeg helt sikkert. Det er en flott gjeng som er her 😉
  Klem

 4. Nydelig mønster på de brikkene, har du laget det selv? Flotte farger var det også 🙂 Dette er en fantastisk flott måte å bruke opp rester på. Ha en strålende dag 🙂

 5. Heisan:-) Dette var flotte glassbrikker og smart tenkt og bruke garnrester på slike for her kan en jo bare hekle i vei i alle farger en vil. Har ikke blitt gjort så mye håndarbeider fra meg nå heller,men nå er vogna vasket i dag og i morgen kommer forteltet opp så da vet du hvor jeg befinner meg utover i helgene nå,,da med pinner og garn:-)) Fortsatt fin helg til deg:-)

 6. Hobbystua:
  Tusen takk 🙂 Ja, bruker opp den ene resten etter den andre. Det er jo helt topp 🙂 Visste ikke helt hva jeg skulle bruke garnet til ellers … er jo ikke mye nok til noe spesielt store prosjekter.
  Så flott da 🙂 Da vet jeg det 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *