Noen fler … og flere skal det bli

Det har gått litt tid siden mitt siste innlegg. Men tida går fort og det er mye som skjer og mye som skal gjøres og følges opp. Derfor har det har ikke blitt så mye håndarbeid den siste tiden, men det går sakte framover med småblomstene jeg har fortalt om tidligere.

Det startet egentlig med at jeg skulle lage noen glassbrikker, men så ante jeg sjansen til å bruke opp litt restegarn. Jeg tar for meg en og en garnrest. Jeg har fått brukt opp rester av Mandarin Petit, Mandarin Naturell og noe Bomull Soft og Tuva. Det fører til noen blomster med forskjellige fargekombinasjoner og litt variasjon i størrelse som du ser her:

Men godt å få brukt opp en del rester en ikke får brukt til så mye. Mange flotte farger og det skal bli spennende og se hva det blir av de til slutt 🙂

Disse fikk jeg heklet den helgen jeg var på styremøte og Tillitsvalgtkonferanse med DIS-Norge, Slekt og Data 🙂

 

Det har blitt noen blomster 🙂 Her er et bilde av alle sammen jeg har heklet så langt.

Det er fort gjort å hekle en sånn liten blomst. Jeg har nok ikke fått sittet så mye med håndarbeidet som har villet, men det blir flere blomster med ujamne mellomrom 😉 Så det går framover 🙂

Samme blomstene som ovenfor men fra en annen vinkel 😉

Så gjenstår det og se hva de blir til slutt 🙂 Men jeg koser meg med å hekle de og kose meg med farger jeg kanskje ikke ville fått brukt opp ellers.

Ha en flott dag!

12 kommentarer til «Noen fler … og flere skal det bli»

 1. Så fine..og mange artige fargekombinasjoner …spennende å se hva det blir da..:)) Kos deg videre på denne første dagen i mai :))

 2. annebe:
  Tusen takk Anne 🙂
  Det er jeg også spent på, men det er gøy å lage noe som jeg ikke helt vet hva skal bli 😉
  Tusen takk. Det må du også gjøre 🙂

 3. frodith:
  Det ble mange farger ja, og jeg er ikke ferdig med restegarnet enda 😉
  Nei, har ikke bestemt meg hva de skal bli til enda.
  Men får mange gode forslag 😉

 4. Hei. Kanskje du skriv innlegg oftere enn meg no. Du har jammen fått lage mange blomster da. Gleder emg til å sjå kva det blir av det. Sikkert noe fint vil eg tro. Dagene går fort her også. HAr vore her i 14 dager no.du verden som tida går. Kos deg masse og kan du hilse din kjære å ønske han vel overstått bursdag. Skulle gjere det, men så forsvann det for meg. håper du har det bra og koser deg. Stor klem fra Nøtterøy.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *