Ingen overraskelsespresang …

I forrige innlegg nevnte jeg et strikketøy som jeg hadde med meg på håndarbeidscafe 😉 Vet ikke om dere gjettet hva jeg hadde begynt på, men her får du svaret.

Bitta Mikkelborg la ut et mønster i gruppa si som heter Theas Fiskelue. Jeg syntes den så artig ut og spurte mannen om det var noe han kunne tenke seg … og det kunne han. Mønsteret kan du finne her.

Så jeg plukket ut noen farger av Merino Extra Fine og satte i gang.

Utpå lørdagen tenkte jeg at jeg kanskje kunne greie å få den ferdig på søndagen, da kunne det bli en liten «overraskelsespresang» på mannens bursdag.

Søndagen kom og jeg planla dagen med kakebaking osv. Fant ut at jeg hadde fint med tid til å få ferdig lua også.

Den gang ei … slik gikk det ikke … http://hekleriogra.blogg.no/1431633421_hndarbeid__p_en_mte_.html

Etter mye om og men så var nå kakebaking ferdig, middag og kaker inntatt og tida var kommet for litt avslapning med håndarbeid. Jeg hadde ikke helt gitt opp håpet om at jeg skulle greie det allikevel … 

Men underveis på søndagskvelden gikk jeg tom for bunnfargen, og jeg hadde ikke mer på lager …. tenke seg til 😉 Kjedelig siden det faktisk ikke var så mye igjen som gjensto på lua. Jeg lette gjennom restene mine og plukket ut noen mulige farger som jeg kunne bruke i stedet. Mannen valgte offwhite.

Så jeg fortsatte med godt håp om å bli ferdig. Og det gjorde jeg … men da hadde mannen allerede lagt seg ….

La lua fram med et gavekort inni og tenkte som så at en liten forsinket ekstragave ikke var å forakte neste morgen 😉

 Ha en flott lørdag 🙂 Det er vel mange som har noen forberedelser til dagen i morgen 😉

#BittaMikkelborg #TheasFiskelue #Bittami #MerinoExtraFine #Bursdagspresang

6 kommentarer til «Ingen overraskelsespresang …»

  1. Den ble jo fin den da 🙂 Sikkert fint med en ekstra gave 🙂 Jeg styrer ikke så mye til i morgen, men vet mange gjør 😉

  2. Den lua var tøff. Likte at den var annerledes enn det meste jeg har sett av luer før. Tenker det er en stolt mann som drar på fisketur med den lua der. 🙂

  3. Den ble tøff. Kjekt med gaver på etterskudd også 🙂 Her er det meste av klærne til meg og barna klar. Stryking av frøknas bunadskjorte har jeg delegert over til mannen. Dekoreringa har for min del bestått av å plante noen sommerblomster i hagen. De vil vi få glede av leeenge 🙂 I morgen tidlig skal jeg sette ut et par flagg i ei krukke. Vi skal ut det meste av dagen, så gjør ikke noe her.

  4. dandilion:
    Hehe … jeg har også delegert stryking av skjorter til mannen 😉 Jeg har ordnet med kakebaking og diverse annet 🙂 Kos dere masse i morgen og ha en flott 17. mai

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *