Sånn ….

Da var jeg kommet så langt 😉

Er litt usikker på om jeg skal montere det sånn

eller 2 sånne i stedet for?

Tror jeg må tenke litt …

Ha en flott kveld 😉

 

#BomullSport #Gjestal #Heklet 

14 kommentarer til «Sånn ….»

  1. Personlig syns nr 1 og 2 var finest, men det spørs jo på om det skal være helt firkantet eller litt avlang hva som er best. Nr 3 syns jeg lignet for mye på svenskeflagget, men er det til en svenske så er jo også den fin.

  2. Da blir det jo litt anderledes, for svensker liker jo ha flagget på bordet som duk lærte vi oss når vi oppholdt oss mye i Sverige i en periode. De har et helt annet forhold til flagget og flaggets bruksområder enn oss nordmenn. 🙂

  3. Vet jo ikke om alle svensker er sånn. Men har sett det i flere sammenhenger bla i forbindelse med noe som kalles studenten, det er avslutningsfesten etter gymnas før de begynner å studere.. Der er det en stor fest i «fine» former med familie og venner.

  4. Så kult..ser det er en svenske som skal ha det..må jo passe helt perfekt da ..samme hvordan du velger å montere det :)) Ha en koselig kveld :))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *