Venteklut

Også i år har Bittami bestemt seg for å kjøre en klute-along 🙂 Og i påvente av oppstart på alongen så la hun ut et mønster på en venteklut 🙂 Hadde egentlig ikke tenkt å strikke den nå.

Satt her på lørdags morgen og lurte på hvilket håndarbeidsprosjekt jeg skulle ta med meg på Håndarbeidscaféen. Ville ikke ta med flettejakka min, for da kan jeg ikke være sosial når jeg strikker på den. Fant ikke helt ut av det, så da bestemte jeg meg bare for å begynne på Ventekluten.

Strikket den i gult Tuva Helårsgarn på pinne 3,5:

Ser at gulfargen ikke kommer så godt til sin rett på bilder, men dette var det nærmeste jeg kom. En nydelig klar og fin gul farge har den 🙂

Det var utrolig koselig på Håndarbeidscaféen i går 🙂 Vi var mange flere enn vi pleier og det var godt humør og god stemning! Håper at vi blir mange på Låven neste gang 🙂

Ha en flott søndag / 1. pinsedag 🙂 Nå skal jeg krype bort i sofaen og sette meg ned med et spennende strikketøy 🙂

 

 

#BittamisDesign #Venteklut #TuvaHelårsgarn #Håndarbeidscafe

 

 

 

12 kommentarer til «Venteklut»

 1. Så fin og delikat…klarer man å «møkke til «en så fin klut da…eller er den til pynt… :)) Sikkert lurt med den type håndarbeide når man skal prate samtidig…selv om det så ut til å være mye å følge med på med mønsteret på kluten også :)) Ha en fin kveld..her er det grått og regn i dag etter gårsdagens finvær :))

 2. KJempefin klut. Søsteren min har dilla på kluter og skal strikke et par til meg også, til nye leiligheten vi flytter i :_)

 3. annebe:
  Her i huset brukes klutene 🙂 De kan vaskes på 60 grader så det er ikke noe problem å møkke de til 😉 Det som er gøy er at du ser framgangen og at det går fort 🙂 Her har det regnet det meste av dagen.

 4. Kluten er kjempe fin Mine strikkekluter er rillestrikk, for de funker best sier husfar og vaskehjelp. 🙂
  Men er jo morsomt å ha noen litt spesielle å gi bort i gave da.

 5. Hei kjære Tonebritt. Skal sei du ahr vore aktiv på bloggfronten medan eg har vore vekke. Har lese meg opp på alt tror eg. Men må nøye meg med å skrive ein kommentar. Sukrin er ikkje noe serlig sukkerstatning nei. Vi bruker Tagatesse og av og til når det skal vere ekstra bra så blander vi det med sukker. Trenger ikkje så mye sukker for Tagatessen er søt i seg sjølv. Den har ikkje den kalde smaken heller. Eg liker den like godt som sukker. Men når det er sagt så er det ikkje ofte ein sis kaker, så da kan ein skeie ut uansett, tenker no eg.
  Kva diett er det dere bruker no daog kvifor?
  Så var det dine vakkre barn. Eldstemann er skikkelig lik sin far og minste jenta ja ho er mor si jente. Dere har fått kvar deres med andre ord.
  Tippe på strikkeprosjekta dine gjør eg ikkje da hehe. Men det vart ei flott lue og stilige grytekluter. Dei måtte nok til sverige dei ja, det er klart.
  Ventekluten var knallfin den også. HAr meldt meg på klutealongen. Men aner ikkje om eg kjem til å gjennomføre det. HAr så mange prosjekter som ligg å venter no, at eg får sjå. Men på den andre side. Kluter får ein aldri nok av.
  da får eg lese emg videre i bloggverden. Ha ein flott dag vennen. Og eg er heime i det tidspunktet dere er i sogn, tror eg. KAsnkje vi kan møtes i Førde om ikkje anna? stor klem fra meg

 6. gretashobby:
  Hehe … fant noe som kunne deles veldig opp 😉 så da ble det flere innlegg 🙂 Det var det vi konkluderte med også. Det er ikke ofte vi har kaker så vi tåler litt sukker da 😉
  Sønnen følger en matplan for at musklene skal synes bedre. Det er rent kjøtt, fisk, kylling og mye grønnsaker. Og så har vi kuttet drastisk ned på snopet 😉
  Takk, du er ikke den eneste som sier det 🙂
  Kluter kan en strikke hele tiden … og innimellom 😉
  Det hadde vært flott om vi kunne fått til et treff – må nok bli Førde ja 🙂
  Stooor klem! Godt å ha deg tilbake 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *