Et spennende prosjekt … synes jeg ;-)

Fortalte tidligere i et innlegg om at det blir en fargeendring på duker og lys og sånt etterhvert.

Jeg har hoppet litt mellom diverse prosjekter, men ser jo at det går framover med dette også 😉

Her ser du fargene som jeg skal kombinere 🙂 Jeg synes de ble flotte i lag.

Haugen vokser sakte men sikkert. Skal ha noen flere av alle fargene 🙂 Hvordan dette skal kombineres leker jeg litt med fremdeles 😉

Synes du dette var en fin kombinasjon av farger?

 

18 kommentarer til «Et spennende prosjekt … synes jeg ;-)»

  1. Du er deg sjølv lik. Vil ha litt spenning og sei ikkje kva det skal bli til slutt. Koser deg med å holde oss på pinebenken:). Det er hvertfall flott hekla og fine farger sammen. Venter i spenning på neste innlegg om dette prosjektet. HA ein fin dag og håper veret begynner å komme seg hos deg. Eg vil ha varme. Stor klem

  2. Dette er jo fine farger og jeg er nå spent på hva du skal gjøre med alle småbrikkene,,for jeg hekler slike selv og har fått noen nå i forskjellige farger . Men hadde tenkt og ha dem som glassbrikker,,men kanskje du gir en ny ide her for noe annet:-)) Fin ide for og bruke opp noen garnrester:-)

  3. Nydelige farger sammen. Spent på hva det skal bli tilslutt. Jeg beundrer de som klarer å gjøre ferdig ting av slike små lapper. Det er ikke min styrke.

  4. gretashobby:
    Hehehe .. det var egentlig ikke med vilje, men jeg vet ikke helt hvordan det blir. Jeg har noen tanker i hodet mitt, men hvordan det blir må jeg bare vente og se 😉
    Det er litt sol og så er det regn, og mye av dagen i dag har det hølja ned .. nesten høststemning i dag. Eg vil også ha varme 😉 Stor klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *