Er virkelig kun ett prosjekt av gangen mulig?!

Er virkelig kun ett prosjekt av gangen mulig?! Jeg har i hvert fall funnet ut at det ikke funker for meg, selv om det kanskje hadde vært best 😉

Jeg kjøpte meg noe garn i fjor høst som jeg fortalte om her.

Jeg har fundert litt på hva jeg skal bruke det garnet til – det var kun en ting som jeg var fast bestemt på – og det var at det garnet skal jeg bruke til å lage meg noe til meg selv 🙂

Da jeg var på strikkefestival i mars så fikk jeg øye på denne modellen 

Katalog 1408

Bilde lånt fra http://www.viking-garn.no/kataloger/katalog-1408-1

og jeg falt pladask! Jeg kjøpte ikke noe garn til denne da fordi jeg hadde jo så mange andre ting jeg skulle lage.

Når jeg trengte et prosjekt som jeg kunne bytte litt på med og i tillegg kjente et STORT behov for å lage noe til meg selv så sjekket jeg opp hvilken pinnestørrelse og antall masker som var på dette garnet sammenlignet med det som står i oppskriften. Og jeg konkluderte enkelt og greit med at dette blir bra 😉

På lørdag dro jeg en tur til en strikkeglad venninne og vi fikk strikket litt begge to 😉 Jeg startet ved det rosa merket på lørdag formiddag, så jeg er fornøyd med hvor mye jeg fikk strikket da 😉

Gleder meg stort til denne blir ferdig 😉

#VikingGarn #Drops #CottonMerino #Egoprosjekt

8 kommentarer til «Er virkelig kun ett prosjekt av gangen mulig?!»

  1. Jeg prøver så langt jeg kan å kun ha et strikkeprosjekt av gangen. Men har da som oftest et broderi ved siden av. Syns at flere prosjekter gjør at jeg ikke blir ferdig med noe jeg. (etter erfaring var kanskje rettere sagt.)
    Den var nydelig den jakke du skal lage. Kjempejobb med den der. Spennende å se den ferdig.

  2. Eg syns ikkje det har noko for seg å berre ha eit strikkeprosjekt under arbeid, Plutseleg kan ein blir lei og då er det godt å skifte på, det er mi erfaring. Elles var det fine mønster du hadde på strikkeriene dine.

  3. Ett prosjekt, nei det er umulig. Der er vi lik. Blir ei tøff jakke eller ka eg skal kalle den der når den blir ferdig. Lykke til med alle dine prosjekt . Klemmen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *