Søndagsarbeidet

Satte meg ned med interiørprosjektet mitt på søndag som var. Tenkte at det var greit å få gjort ferdig det og 😉

Dette tårnet er det jeg fikk laget i løpet av søndagen …

Her fordelt på farger

Det ble da noen småblomster i hvert fall 😉 Og nå har jeg heklet opp både den gule og den grønnlige fargen.Jeg ble ikke ferdig med alle blomstene, det gjenstår litt lysgrå, mørkgrå og offwhite og så får vi se hva det blir til 😉

 

#Hekling #Interiørprosjekt #MandarinClassic #MandarinPetit #Crochet

12 kommentarer til «Søndagsarbeidet»

  1. Blir spennede å se hva det blir etterhvert. Jeg må igjen si at det der må være et ordentlig puslearbeide. Likte veldig godt fargevalget, den gule og grønne gikk så fint sammen.

  2. Spennende og se hva du skal gjøre videre med disse flotte småbrikkene.-) Har heklet noen slike selv innimellom nå ,men jeg er dårlig på og finne på noe annet og gjøre med disse en at dem ender opp som glassbrikker.-) Men skal nok følge med på hva du skal……-))

  3. Spennende er det. Men du eg håper virkelig du får det til som du tror. Spent er no eg hvertfall. Skal bli gøy å sjå når det er ferdig. Klem fra våte sogn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *