Frustrerende

Jeg fikk virkelig driven sist lørdag da jeg strikket på ponchoen som jeg fortalte om  her. Vi var en gjeng samlet på håndarbeidscafe på Låven og både praten og strikket føk unna 😉 

Fikk også satt meg ned på ettermiddagen og fortsatte den gode driven. Til slutt hadde jeg fått strikket 26 cm på ponchoen min 🙂 (fra det rosa merket)

Når jeg skulle fortsette på strikketøyet på søndag, så fikk jeg ikke noe til å stemme så jeg rekte opp og fortsatte å strikke videre, men måtte igjen rekke opp og fortsette videre. Ikke det at det var så mange cm men likefullt irriterende å rekke opp eller strikke tilbake som jeg kaller det … hehe

Etter 4-5 ganger med opprekking av 1-2 cm så la jeg fra meg hele strikket og begynte å strikke på en klut i stedet …

Her om dagen tok jeg det fram, men fikk det fremdeles ikke til å stemme … og når jeg studerte arbeidet litt nærmere så skjønte jeg hvorfor!

Kan du se hvorfor jeg ikke fikk det til å stemme?

#CottonMerino #Poncho #Egostrikk

14 kommentarer til «Frustrerende»

 1. Kan huske det var kjedelig å måtte rekke opp det en hadde strikka…Nå er jeg så ute av»trening»med slikt at jeg ikke klarer å se hvorfor det ikke stemmer..men er nok noen strikke eksperter som ser det tenker jeg..og godt du fant ut av det da..så kan du fortsette arbeidet :))
  Ha en riktig fin kveld videre :))

 2. Uff, surt da. Men vært der selv. Har du fått ei ekstramaske der til venstre, sånn at det ble økt ut litt. 🙂

 3. Høres koselig ut med strikkekafe 🙂 Og du er jo kjempeflink på sånn mønstergreier. Jeg orker ikke følge mønster, hekler og strikker på frihånd, men er imponert over alle som følger mønster 🙂

 4. Jeg prøvde å se, men er for sliten til å se hva det er. Men ut fra tenking i hode, så gjetter jeg på at det kanskje er noe med vridde masker og kast som har gått ball i tull. . Men det er gjetting for det har skjedd meg noen ganger.
  Det er så kjedelig med slike feil, og på slik strikking må man jo bare strikke tilbake til der feilen er. Lykke til videre.

 5. Eg skjønner ikkje bæret, bare at eg syns det er veldig kjedelig å måtte «strikke» tilbake. Kanskje eg ahdde sett det, ahdde eg ikkje vore så sliten. For det blir eg av slike turer. Veeldig sliten. Men det er verdt det.

 6. Trulte H:
  Vet ikke helt hva som gikk galt jeg heller, men har i hvert fall fått en ekstra mønsterrekke … Hehe … det er ikke noe annet alternativ enn å strikke tilbake der nei …. Takk 🙂 Ha en flott helg!

 7. Oldemorbloggen:
  Hehe … tok det fram igjen i går og fikk «strikket tilbake» det jeg måtte … så nå er jeg kanskje litt klar til å fortsette 😉 Ha en flott søndag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *