Forberedelser …

Da var tiden kommet til å finne fram bil-strikket mitt igjen. Siden det garnet jeg bruker kommer i bunter, så fant jeg ut at jeg skulle nøste opp litt så det var klart til å starte med strikket når tida var der 🙂

Så da satte jeg meg ut i sola på verandaen forrige helg, og startet å nøste litt 🙂

Dette ble resultatet etter en stund i sola 😉

Da det begynte å bli litt kjølig satte jeg meg inn og fortsatte å nøste litt til. Satser på at jeg nå har nok garn til å fortsette på dette prosjektet 😉

Garnet jeg har nøstet opp er Viking Balder 🙂 Et utrolig deilig garn jeg har strikket med tidligere 🙂

 

#VikingGarn #Balder #Bilstrikk 

8 kommentarer til «Forberedelser …»

  1. Selvfølgelig må man forberede turen med bilstrikk. 🙂 Nydelig garn. Det må jeg se etter neste gang jeg tør å gå i garnbutikk…. 🙂 Ha en flott dag videre.

  2. Så nå skal det bli bil-strikking på deg da 🙂 Og sikkert noe fine tenker jeg <3 Gleder meg til å se, for du viser vel? 🙂

  3. Ser små ut desse nøsta. Er hespene så små?. Eller ser dei bare så ut. Uansett lurt å vere forbedredt til ein lang biltur. Kommer nok ganske langt på jakka di på turen vil eg tro. Håper dere får ein fin tur i Trøndelag. klem fra meg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *