Litt mer om bilstrikk ;-)

Har tidligere fortalt om bilstrikket mitt som jeg startet med i påsken 🙂 Jeg har strikket litt på det heime etter påske, men jeg fant ut at jeg bommet litt på størrelsen på fronten, så jeg måtte rekke det opp. Måtte halvere maskeantallet … hehe … og enda blir det stort nok 😉

Mandag 22. juni satte vi oss i bilen for å kjøre den ca. 10 timer lange bilturen til Førde og Jølster 🙂 Der skulle både vi og barna besøke venner og kjente 🙂 Det gikk ikke lange tiden før ho mor ble hensatt til baksetet – dette fordi eldstemann skulle få øvelseskjøre.

Dermed tok jeg fram bilstrikket mitt og satte i gang 🙂
Jeg fikk strikket ferdig 1/3 av del 1 og hele del 2 underveis. Det gjenstår kun noen fellinger på disse, men de er litt tunge å sitte og jobbe med i bilen, så det måtte jeg ta litt senere.

Samt at jeg fikk begynt på denne. Kom etterhvert så langt at jeg rett og slett måtte legge den til sides slik at den ikke ble for lang. 

Så da begynte jeg likesågodt på denne delen 😉

Det ble ikke gjort så mye mer på dette strikket mens vi var i Førde / på Jølster for da dukket det opp litt andre ting, men det skal jeg fortelle mer om en annen dag 😉  

 

#Bilstrikk #VikingGarn #Balder #Egenkomponert

8 kommentarer til «Litt mer om bilstrikk ;-)»

  1. Hei, det blir spennende å se prosjektene dine vokser. Har nå kost meg med flere av dine innlegg 🙂 Mange fine kluter der. Hvor mange masker og rader har en ideel klut? Kommer an på garnet. Men du kan kanskje nevne det garnet du pleier å strikke i 🙂 Fint å høre det er flere som pleier å strikke i bilen. Passer jo fint å sitte bak når guttungen øvelseskjører. Om noen år er det vår tur..Må du ha en fortsatt fin fin sommer. Klem

  2. fjellgeitbundingen:
    Tusen takk 🙂 Følger bare henvisningen til Bittami jeg 🙂 Mellom 55 og 60 masker på det garnet jeg bruker. Da blir de store og gode. Tuva Helårsgarn kjøpes på Europris.
    Takk 🙂 Ha en flott sommer du også 🙂

  3. Å, kjenner meg så igjen. Strikkerier i baksetet. Og man må planlegge godt for å ha klart det man trenger og at det ikke blir FOR komplisert til turen. 🙂 …for ikke å snakke om det der med å halvere masketall og opprekkings. 🙂 Gleder meg til å se resultatet til slutt.

  4. Greit å ha bilstrikk, men da må eg sitte fremme. Klarer ikkje å strikke i baksetet nei. Men det er sjelden eg sitter der da. blir kjekt å sjå den ferdig og på 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *