Klutealong klut nr. 3 Heart of Gold og en klut uten navn ;-)

Har ikke helt greid å holde meg unna klutealongen nå heller. I fjor ga jeg meg ganske tidlig, men i år hadde jeg bestemt meg for å få fullført alongen så fort som mulig.

Mønster nr. 3 kom fredag 19. juni og heter Heart of Gold. 

Valget falt på rosa, og garnet er det samme som jeg har brukt hele tiden på klutealongen, nemlig Tuva på pinne 3,5mm.

 

Jeg syntes ikke dette mønsteret var veldig enkelt, så jeg strikket litt feil og måtte rekke opp flere ganger, men jeg kom omsider i havn med kluten.

De fleste av mine venner på gamleplassen er håndarbeidsglade, så det ble en mini strikkekveld når jeg besøkte en annen av mine gode venner en kveld. Vi var totalt 4 stykker som strikket på hvert vårt arbeide.

Da jeg omsider fikk gjort ferdig siste finish på «Heart of Gold», så måtte jeg jo finne på noe annet. Hadde noe Cotton Quick Print liggende i håndarbeidsveska mi som jeg ikke helt hadde funnet ut hva jeg skulle bruke til. En av jentene strikket en enkel klut bestående av 2 rette og 1 vrang hele veien. Fant ut at det mønsteret kunne passe med det spetta garnet jeg hadde. Så da prøvde jeg meg på den.

Slik ble den:

Hadde en utrolig hyggelig kveld med gode venner 🙂

#CottonQuickPrint #Bittami #Klutealong2015 #HeartofGold #TuvaHelårs #Klutestrikk

8 kommentarer til «Klutealong klut nr. 3 Heart of Gold og en klut uten navn ;-)»

 1. Er det ikke flott å ha sånn reserve-strikking i veska når alt annet tar slutt. 🙂 Flotte kluter. Den hart-greia har jeg helt falt for. 🙂

 2. Du er driftig å strikke kluter 🙂 Hva er det som er drivkraften bak klutestrikking hos deg? Er det at det er fine gaver? Best å bruke? Hvordan garn går det an å bruke for å få gode kluter?

 3. Tone:
  Hehe … derfor har jeg alltid ett ekstra arbeid med meg 😉
  Takk takk 🙂 Synes Heart of Gold egentlig er den som var vanskeligst å strikke så langt. Må nok strikke en til og bruke mønsterbrettet mitt, så går det sikkert lettere og jeg slipper å «strikke tilbake» så mye 😉

 4. Anonym:
  Takk takk 🙂 Denne gangen er det Bittami sin klutealong som var drivkraften. Men det er fint å ha til gaver 🙂 De blir flittig brukt her i huset i hvert fall.
  Jeg bruker Tuva fra Europris. Har også brukt Mandarin Naturell. Begge de er gode, men jeg vil si Tuva er det jeg synes føles best 🙂

 5. Heisan. Flotte kluter. Begge to flotte på kvar sin måte. Du er veldig glad i å strikke kluter tror eg :). No ligger eg ikkje så veldig alngt etter lengre. I morra blir det innlegg fra emg att også.klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *