Klut nr. 4 i klutealong

Dette er den 4. kluten i klutealongen til Bittami – Den heter Amors Piler.

Begynte med den når vi kjørte heimover etter nesten 14 dagers ferie, men det ble ikke så mye strikking i bilen denne gangen … vet ikke om jeg var litt lei, eller om jeg hadde feil arbeid eller hva det var … Greide kun å få strikket en klut på tilsammen 14 timers biltur … 

Så da er det kun 1 igjen av årets klutealong, men den får jeg fortelle om litt senere 😉

#AmorsPiler #Bittami #Klutealong2015 #Klutestrikk

8 kommentarer til «Klut nr. 4 i klutealong»

  1. Jeg følger bare delvis med på klutealongen. Denne var fin. Liker best kluter uten for mye «hull», så kanskje jeg prøver denne. Jeg kan også gå litt lei noen ganger, særlig hvis jeg strikker med bomullsgarn. Liker ull mye bedre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *