Snakk om overgang

Etter at jeg nå har fullført flere prosjekter så skal jeg starte på et nytt et.

Og her er det snakk om skikkelig overgang altså!

Fra pinne 8

 

Til pinne 2,5 ….

Det er en ganske stor forskjell …. 

 

12 kommentarer til «Snakk om overgang»

 1. DET er forskjell, det! Og det merker man godt når man holder på! 🙂
  For et par år siden heklet jeg et teppe (og hentesett) til yngste niesa mi, med heklenål 3 mm og Drops Alpaca, og etter det lovet jeg meg selv å aldri hekle teppe igjen med så tynt garn og liten heklenål. ….men så gikk det jo et par år; mange andre slags prosjekter innimellom, og mest hekling med tykt eller dobbelt garn og stor nål, helt til en venninne av storesøster ble gravid, da fikk jeg det for meg at jeg skulle hekle et sånt teppe til babyen som jeg heklet til niesa mi da hun kom til verden. Og jeg hadde visst glemt hvor uendelig kjedelig det var… :S Det positive med det er jo at tynt garn og tynne pinner/nåler = veldig pent produkt, synes jeg. (…og nå innser jeg at jeg egentlig burde gå og legge meg, for jeg føler dette bare ble babling som jeg ikke helt vet hvor jeg er på vei med… :p)

 2. Lille marihøne:
  Ikke sant! Har mang en gang sagt til meg selv at jeg skal unngå pinne 2,5 og tynt garn, men ender opp med arbeid i den størrelsesorden allikevel. Hehe .. kjenner igjen den der ja 🙂 Tok meg en liten pause i dag, og fant fram et prosjekt på pinne 4 i stedet 😉 Må bytte så jeg ikke går lei 😉 Lykke til med teppet 😉

 3. Og jeg liker best tynne pinner, ikke over 3.
  God søndag og lykke til med tynne pinner.

 4. Marit Stokka:
  Det er mye gøyere med tykke pinner og tykt garn, går litt fortere unna da 😉 Men det er jo så mye en har lyst til å lage som er tynne pinner og garn også … God søndag til deg og 🙂

 5. Så tynne pinnar er som å gå i sirup, ikkje at eg har gått i sirup altså, men kan tenkje det går tregt. Eg har strikka mykje på pr.nr. 2,5, det er berre i det aller siste eg har kasta meg over tjukt garn og pinnar og då går det unna så det susar.

 6. He he, dette går iallefall litt saktere. Pinne 8 er nå ganske tungt å strikke med det også..Nesten så pinne 2,5 er bedre for min del..Skjønt er bra når prosjektene blir snart ferdig (men ikke at garnet slukes da..)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *