Bestillingsprosjekt nr. 2 i år

Det er noen uker siden mitt forrige innlegg. Hadde store planer om å få laget noen innlegg når jeg begynte på mine to siste uker med sommerferie, men av en eller annen grunn forsvant bare dagene. Og dette til tross for at jeg har fått laget litt i sommer og ikke minst har jeg startet på flere prosjekter som blir ferdig i løpet av sensommeren.

Et av prosjektene jeg startet på er et bestillingsprosjekt i blått og hvitt 🙂 Det strikkes på pinne 2,5 og 3 med Drops sitt Baby Merino garn. Det er tynt og det er et knotearbeid, i hvert fall til og begynne med.

Her har jeg endelig fått satt det sammen på en rundpinne og kan strikke rundt uten å passe på fellinger på en stund … Det er et artig og greit mønster å strikke 🙂

Det ser så lite ut, men satser på at størrelsene stemmer 😉 Mønsteret fant jeg i dette heftet 🙂

Ha en flott uke!

 

#BabyMerino #Drops #Bestillingsprosjekt #Babystrikk

6 kommentarer til «Bestillingsprosjekt nr. 2 i år»

  1. Hei. Det blirein fin dress til slutt det der. Pg du har da kommet langt. Mye og seint arbeide, men fin blir den. Ønsker deg ei flott uke med bedre ver enn forventet. Det er det hvertfall her i dag. klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *