Småstrikk til lageret

Innimellom de større prosjektene så er det godt å holde på med litt småtteri også 🙂 

Det er også godt å få laget opp litt som en kan bruke til gaver eller evt. til messer/marked 🙂 I tillegg hadde jeg noe babygarn som jeg hadde lyst til å prøve ut, og da er det jo bare å sette i gang da vel 😉

Lager ferdig alt nå og monterer når jeg har fått strikket ferdig alle delene.

Garnet som heter Debbie Bliss Baby Cashmerino er utrolig mykt og godt å strikke med. Kjøpte noen forskjellige farger av dette garnet i posesalget på Viking Garn sin strikkefestival i mars, og har hatt lyst til å prøve det ut lenge.

#DebbieBliss #BabyCashmerino #Babystrikk 

4 kommentarer til «Småstrikk til lageret»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *