Der kom det jammen meg et bestillingsprosjekt til …

Og da fikk jeg jammen forespørsel på et søtt lite hekleprosjekt.Og hekling er jo det jeg liker aller best 😉

Eneste ulempen med det er at ingen av oss har en oppskrift på det. Og ikke har jeg vært i stand til å finne noen oppskrift på nett, så da var et bilde det eneste jeg hadde å forhold meg til når jeg skulle prøve å lage den.

Bestiller ønsket en vognpynt med ugler, og siden jeg kun kan se på et bilde så må jeg bare prøve å hekle ugla først og se om den blir slik som bestiller vil ha den 🙂

Så da var det bare å begynne på begynnelsen … hehehe

Et par ører må til selv på en ugle – ikke helt slike ører jeg ville satt på en ugle, men når bildet sier det så blir det sånn 🙂

Et par små «føtter» må også til 

Og jammen meg fikk den et par øyne også 😉

Og til slutt kom nebbet.

Det ble i hvert fall en ugle 🙂 Så da var det bare å sende et bilde til bestiller å høre om ugla var som hun hadde tenkt.

Jeg ble veldig glad da hun sa at hun var veldig fornøyd med ugla 🙂 Så da er det bare å fortsette med to ugler til og litt til 😉

#Heklet #Crochet #Ugle #MandarinPetit #Vognpynt #Baby

12 kommentarer til «Der kom det jammen meg et bestillingsprosjekt til …»

  1. Fin og koseleg ugle. Er samd med deg at øyrene er ikkje slik som me ser vanlegvis på ugler. Men kanskje ein ugletype har slike øyrer, kven veit. Eg er sikker på at babyen vil elske både ugla og øyrene.

  2. Hei, så flotte ugler. Har tenkt på det selv også, at det hadde vært morsomt å lage uglevognpynt. Så flink du er. 🙂

  3. Det vart jo ei kjempefin ugle dette. Skjønner godt at bestiller vart fornøgd. Du er jammen flink som alger det på frihånd. Hekling er ikkje min greie. Denne vart knallfin. Flink ja. Klem og fin dag videre

  4. Tone:
    Har sett mange som lager, så hadde ikke tenkt å hive meg på det, men siden jeg fikk en bestilling så ble det sånn 🙂 Det er jo gøy med små heklerier synes jeg 😉

  5. Åååå, så søte ugler. Kjempe fine. Så flink du er. Har nå lest alle innleggene dine siden kluteavslutningen, og jeg har virkelig kost meg 🙂 Blir spennende å se hva du endte med på butikkene og hvilke prosjekter det blir av dem..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *