Ble det kjøpt noe garn i ferien?

Ble det noe mer garn i ferien lurer dere sikkert på … hehe … dumt spørsmål egentlig. Selvfølgelig ble det det … 

Hadde fått med meg et innlegg via en av håndarbeidsgruppene på Facebook som nevnte «Garn & Gaver» i Haderslev, og da fant jeg ut av de hadde en nettside. Den sjekket jeg før vi reiste hjemmefra. Da så jeg en liten kar som jeg falt for, og det var en av de tingene jeg hadde bestemt jeg skulle kjøpe :

I tillegg fant jeg dette mønsteret :

og dette

Da måtte jeg jo bare kjøpe de også 😉

Mens jeg gikk rundt og tittet så fikk jeg øye på dette garnet:

Og jeg tenkte straks på sokker til en ung dame. Når poden så dette garnet så annonserte han klart at slike sokker ville han også ha. Så da stakk jeg innom og kjøpte to nøster til 🙂

Før jeg gikk ut av butikken så jeg jeg disse fargene. Har lyst til å teste bambus garnet så da kjøpte jeg disse tre nøstene i tillegg.

En av de tingene jeg også skulle se på var garn til broderiet til lisjefrøkna. Hun har gått tom for noen av fargene og broderiet er gått ut av produksjon. Da var vi så heldige at vi fant disse nøstene på «Ret og Vrang» i Aabenraa.

I «Garn og Gevanter» fant jeg disse julestoffene til 20 kr stykket.

Helt til slutt må jeg vise det flotte bomullsgarnet med metallic effekt som jeg kjøpte på «Netto» til 8 kr nøstet. Bare måtte ha det 😉

Alt i alt synes jeg ikke jeg kjøpte mye garn mens jeg var på ferie, men det er sikkert ikke alle som er enige 😉

#Garnkjøp #Garn 

10 kommentarer til «Ble det kjøpt noe garn i ferien?»

  1. Masse herlig garn her. Det vart no litt da. Litt forskjellig. Og bare fornuftige ting, sant? Masse kos her utover vinteren. Det er hvertfall sikkert. Kos deg med garnet ditt du og nyt helgen. klem fra sogn 🙂

  2. Å, så fantastisk mye flott garn og herlig oppskrifter!!! Nå bråvåkna jeg her. Heter nettsiden gan og gaver…ett eller annet? Eller Netto?

  3. gretashobby:
    Synes jeg var veldig flink jeg. Kunne ha hatt med meg så myyyee meeeer 😉
    Det er mye kos her. Takk takk 🙂 Kos deg med spøtet og nyt helgen. Her er det meldt regn hele helga, så det blir nok litt håndarbeid ja 😉 Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *