Maggie

Jeg var veldig spent på hvordan prosjektet som jeg startet med i sommerferien ble. Det som jeg fortalte om her.

I dag ble jeg ferdig etter noen timer med sammensying av lapper. Det er første gang jeg har laget denne, men det var et morsomt arbeide, så jeg utelukker ikke at det blir flere 🙂

Måtte få en liten luftetur ut også 🙂

Denne har jeg heklet i Tuva Helårsgarn med heklenål 3 og 4. Oppskriften fant jeg her: Maggie Owl Pillow

Det var litt jobb med monteringen, men oppskriften var god å følge 🙂

#Ravelry #JosCrocheteria #MaggieOwlPillow #Crochet #Tuva #HekletPute

12 kommentarer til «Maggie»

  1. Så fin den vart da. Kjempeherlig var den. Du er jo så flink med slikt. Det er nok mye monterings arbeide ja. Men du og du så fint det blir når ein orker å montere dem. Ikkje tv jobbing akkurat når ein skal mntere dette. Håper du får nytt finveret sjølv om du er tilbake i jobb att. Klem fra solfylte Høyanger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *