Statusoppdatering

Da er hverdagen tilbake for fullt med skole, lekser, aktiviteter og jobb. Det er jo godt også å være tilbake i rutinene, men det tar tid å komme tilbake når en har hatt ferie og fri. Det har ikke blitt så mye tid for håndarbeid, men har fått strikket/heklet litt innimellom så noen ting går framover 🙂

I helgen fikk jeg kommet et godt stykke videre på babydressen som jeg holder på med. Det hjalp med noen timer på håndarbeidscafe på lørdag. Nå har jeg omsider fått armene på pinnen også, så nå er det bare resten igjen 😉

Ha en riktig flott uke 🙂

#Babydress #BabyMerino #Vikingmønster #Dropsgarn #Babystrikk  #Baby

8 kommentarer til «Statusoppdatering»

 1. Hei. Nå har du kommet langt på dressen. Når ein ahr fått alt inn på ein pinne, så går det fort. Men det er jo alt småtteriet som ein må gjere etter at sjølve strikkinga er ferdig, som kan ta tid. Slik er det vel med denne dressen også. Men den blir flott. Håper duf år ei fin ny uke. klem fra meg

 2. Hei på deg:-) Så mye fint du har strikket og heklet i sommer,og masse deilig garn har du kjøpt inn fra ferien din. Men denne dressen du holder på med nå tar nok tid men den blir jo bare flott da:-) Og genseren under her blir herlig og jeg falt for den fine hvite blondekanten på den. Dessuten ugla du har heklet er både søt og morsom. Flink er du. Ønsker deg en fin høst og jeg tenker du kommer med mye fint utover selv om det er mye annet som skal følges opp også:-))

 3. Så flott den blir. Du er jo snart ferdig. .
  Ja, nå er hverdagen i gang her også, og det er jammen meg travelt og håndarbeid kan ikke alltid prioriteres. Men vi gjør jo så godt vi kan. 🙂 Ha en flott dag.

 4. gretashobby:
  Det går mye fortere, men er fremdeles litt knotete siden det er tynn pinne og garn og ikke altfor mange masker 😉 Ja, nå er de straks klart for kanter osv.
  Takk Greta 🙂 En flott uke ønskes deg og 🙂 Klem

 5. Hobbystua:
  Tusen takk Marianne 🙂 Hehe … er nok mye kos her ja 😉 Den har tatt litt tid, mest pga tynne pinner og garn 😉 Tusen takk 🙂
  Vi får satse på at det kommer flere muligheter. Er jeg i området og det passer så sender jeg en melding 🙂 Ja, det løsner litt med diverse prosjekter som jeg har holdt på med i sommer 🙂 Stoor klem!

 6. Tone:
  Tusen takk Tone 🙂
  Ja, det er ikke alltid mulighet til å sitte så mye med håndarbeidet, men det kommer mer tid senere satser vi på 🙂 Takk takk 🙂

 7. MammaBoka:
  Tusen takk 🙂
  Så koselig at du vil være fast leser av bloggen min 🙂 Har dessverre ikke fått lagt ut så mye i det siste, men det kommer mer etterhvert som jeg får avsluttet flere prosjekter 🙂 Håper ikke du gir meg opp 😉
  Ha en flott uke!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *