Ferdig med ett babyprosjekt

Hei alle sammen,

Som dere kanskje har merket har jeg vært litt fraværende på bloggen noen uker nå. Jeg har rett og slett ikke fått satt meg ned og laget noen innlegg, selv om jeg har hatt ting å skrive om og bilder å vise. Derfor vil noen av innleggene som kommer framover være ting jeg har har holdt på med eller har fullført den siste måneden + 🙂 Håper ikke dere har gitt meg opp fordi om …

Jeg har tidligere fortalt om bestillingsoppdraget som jeg fikk i sommer og som jeg ikke var i stand til å finne mønster til. Men jeg hev meg rundt, prøvde og feilet og kom fram til en ugle som var akkurat det bestiller ville ha 🙂 Selv om jeg har laget de helt like så har de fått hver sin personlighet allikevel 😉

Måtte få avklart noen småting fra bestiller og når det var i orden så fikk jeg fikset den siste finishen og gjort vognpynten ferdig. Etter litt kluss med adresser og retur i posten osv. kom den fram til mottaker  🙂

Det var et morsomt oppdrag 🙂 Og jeg kjenner at jeg må komme i gang med heklingen min igjen, det er jo så utrolig mye gøy og fint en kan hekle! Jeg har mange ting jeg har lyst til å hekle og i tillegg har det kommet noen ønsker fra en viss ung dame i heimen … og da må jeg jo få fikset det 😉

#Vognpynt #Ugler #MandarinPetit #Hekling #Crochet #Utenoppskrift #Heklingergøy

8 kommentarer til «Ferdig med ett babyprosjekt»

 1. Hei, du har vore savna. Så glemt det har vi ikkje, Hvertfall ikkje eg.
  Det vart eit kjempefint ugle sett til vogna. Skjønner godt at bestiller likte denne. Du er jo så flink med heklekroken du da. Sånt putlerier har eg aldri likt å lage.
  Får overlate til deg om eg treng noe slikt ein gong. Ha ein fin dag. klem

 2. Heisan:-) Det er godt og se at du er tilbake igjen også,,men nå som det er høst så tenker jeg det blir litt mere blogginnlegg igjen. Herlige disse uglene ble og kan tenke meg at disse gjør seg godt på en barnevogn:-) Godt og ha noe og holde på med av håndarbeider nå som vi går inn i mørke kvelder igjen,så tror nok det blir mye fint og se fremover hos deg. :-))

 3. Hobbystua:
  Tusen takk Marianne 🙂
  Koselig å se litt mer til deg og 😉 Det er mange planer og tanker om hva jeg vil lage fremover så skal ikke se bort i fra at det kommer litt av hvert 😉
  Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *