Genserprosjektet

Innimellom forskjellige oppdrag har jeg fått strikket på genseren som jeg strikker til yngstemann i familien.

Det er den som kalles Setesdal Love. Den strikkes i Drops Cotton Merino på pinne 3 og 3,5. 

Det går fremover og det går faktisk litt raskere enn jeg har trodd det skulle gjøre. Synes dette mønsteret er utrolig flott.

#CottonMerino #Drops #SetesdalLove #Strikkagensermedvri #Kosestrikk

6 kommentarer til «Genserprosjektet»

  1. Hei og god morgen. Det blir ein flott genser det der. Du har mange jern i ilden no ja. Lenge siden du strikket på flette jakka di da. Den bør du jo prioritere no når det går mot høst og vinter etter det. Ha ein fin fredag. klem

  2. Å, setestdal Love er så fin. Den har jeg vurdert selv mange ganger. Men det blir liksom aldri. Heldig den som skal få den. Er ikke det garnet litt tungt? Eller synes du det fungerer greit til den genseren?

  3. Jeg syntes denne blir noe av det fineste jeg har sett på lenge,og det er noe med blondekanten som gjør det hele ekstra fint. Heldig er nå den som skal ha jakken:-) Du er supergod til og strikke mønster. Og så vil jeg få ønske deg en riktig så fin helg.-))

  4. gretashobby:
    Tusen takk Greta 🙂 Jo det er mange prosjekter på gang 😉 Ja, det er faktisk snart ett år siden, så det er vel snart på tide 😉 Ha ei riktig flott helg! Stor klem

  5. Tone:
    Jeg synes Cotton Merino er lett og genseren blir flott i det, er min mening. Jeg hadde ei lita frøken som ønsket seg den, så da strikker vi i vei da 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *