Bare må ha det?!

I disse tider synes jeg det dukker opp strikkekalendere både i øst og vest … eller nord … og det verste er nesten at jeg bare må ha de?!

Bittami sin strikkekalender er også en kalenderbok. Den tenkte jeg at jeg kunne bruke som kalender i 2016, men dessverre var det litt liten plass pr. dag til at jeg kan bruke den. Men det er mange flotte oppskrifter her 😉

Jeg har fått veldig sansen for Fru Soleng sin strikkekalender. Dette er 3. året jeg kjøper den og hun lager utrolig mye flott 🙂

Er det flere som meg som bare må ha det? Får liksom aldri helt nok av oppskrifter og bøker og inspirasjon…

#Strikkekalender2016 #BittaMikkelborg #FruSoleng 

9 kommentarer til «Bare må ha det?!»

  1. Stilig! Aldri hørt om sånn strikke-kalender jeg.
    Morsomt med inspirasjon, men jeg får ikke gjort noe særlig håndarbeid for tiden. Men kribler etter å komme i gang med noen julegaver jeg har planlagt 🙂

  2. Hei. Eg har aldri kjøpt strikke kalender, så den følelsen vet eg ikkje om. Men at ein aldri får nok oppskrifter og inspirasjon ja den kjenner eg til. Men det er mulig eg sjekker ut både den ene elelrr den andre av bøker med strikkeoppskrifter i når eg drar østover. Ha ein fin lørdag vennen. klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *