Mysteriesokker 2015

Tidlig i september la Bitta ut 1. del i mønsteret på årets Mysteriesokker. Har ikke vært med på sokkestrikk på den måten før, men bestemte meg for å prøve i år 🙂 Det virket spennende å få deler av mønsteret og ikke vite hvordan sokkene blir til slutt.

Når jeg skulle på tur til Oslo pga styremøte, valgte jeg og ta toget for komfortabiliteten. Da passet det bra å begynne på Mysteriesokkene. For en sånn tur må en ha alt klart på forhånd 😉

Jeg valgte å gå for det jålete alternativet for den så så artig ut. 

Det ble noen strikkepinner å hanskes med etterhvert som arbeidet skred frem …

Og da var del 1 på sokk nr. 1 klar, da er det bare å begynne på nr. 2 😉

Er veldig spent på hvordan sokkene blir til slutt, men det ser lovende ut 😉 Strikker sokkene på pinne 2,5 og garnet jeg bruker er Regia Stripemania Color og Ida Strømpegarn. Tenkte egentlig på jentungen, men foreløpig ser de store nok ut for meg.

Har du lyst til å prøve disse sokkene, så kan du få tilgang til det mønsteret og mange andre ved å melde deg inn i Bittas gruppe på Facebook : Bittamis Design for Strikkelystne

#Mysteriesokker2015 #BittaMikkelborg #Regia #StripemaniaColor #IdaStrømpegarn

6 kommentarer til «Mysteriesokker 2015»

  1. Har sett noen av desse sokkene ferdig. Dei er ganske fine ja. Blir nok knallfine dine også. Å strikke på toget erNo har du enda flere strikk du og. Ha ein flott søndag veldig kjekt. Liker å ta toget eg også.

  2. gretashobby:
    Har sett mange jeg også, men er allikevel spent på mine, om de blir som jeg har tenkt. Det er deilig å ta toget, da kan en slappe av på en annen måte 🙂
    Tusen takk 🙂 En flott søndag til deg også!

  3. Flotte farger. Har lastet ned mønstret selv etter hvert som det ble lagt ut. Men når jeg får startet…… Spent på å se dem ferdige. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *