Det er framgang å spore …

Sist helg fikk jeg satt meg ned og strikket noen timer og da går det jammen meg framover med strikketøyet 😉

Jeg fikk faktisk gjort ferdig en arm på Setesdal Love genseren jeg holder på med. Utrolig gøy å strikke denne.

Her er den satt på pinnen med bolen. Synes dette ser bra ut jeg 🙂 Gleder meg til å begynne på rundstrikket 😉

Og her er jeg i gang med erme nr. 2

Ha en flott uke 🙂

 

#Drops #CottonMerino #SetesdalLove #Kosestrikk #Genser 

8 kommentarer til «Det er framgang å spore …»

  1. Heisan:-) Denne blir helt nydelig og selv har jeg også falt helt for både mønster og den flotte hvite blondekanten. Må si jeg ser opp til deg og alle som strikker mønster for dette er ikke min sterkeste side og holde på med:-) Ha en riktig fin dag og en god kommende uke:-)

  2. Hei. Den ser heilt fantastiskflott ut. Det går fort når det er gøy. Skjønner du gleder deg til newte trinn. Og det er vel ei frøken som gleder seg stort til den er ferdig da. Ikkje lenge til ho kan ah den på på skulen. Klem

  3. Hobbystua:
    Tusen takk Marianne 🙂 Har også falt for dette mønsteret … får mer og mer lyst til å lage til meg selv også 😉
    Ha en riktig flott helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *