Hvor er pakka jeg sendte?!

Er frustrert og lei meg.

Sendte avgårde pakken med den fine babydressen som jeg hadde strikket, og har ventet og ventet og ventet på å få høre om den passer og om de er fornøyd med gaven. Tilslutt spør jeg om den har kommet fram  … og så viser deg seg at den har den ikke … nå er det snart 3 uker siden jeg sendte den …

Har aldri hatt problem med at gavene ikke har kommet fram til mottaker selv om det ikke har vært registrert Norgespakke .. men denne gangen skulle jeg visst ha sendt den som Norgespakke … 

Nå går jeg bare og håper at den kommer fram snart … eller at jeg evt. får den i retur …

Og så jeg som gledet meg så masse til å overraske de med babydressen …

 

10 kommentarer til «Hvor er pakka jeg sendte?!»

 1. Så trasigt da. Eg har beegynt å sende alt som er strikket i Norgespakke og det er visst lurt skjønner eg. Ei som rådet meg til som er på posten. håper virkelig den kommer frem. Så trasigt altså. Du fortjener ein klem no sjølv om det hjelper vel lite.

 2. Tone:
  Tusen takk Tone 🙂 Ja, jeg håper virkelig at det ordner seg. Utrolig leit hvis den ikke skulle komme fram …
  En riktig god helg til deg 🙂 Klem

 3. gretashobby:
  Ser jo at det er det jeg må gjøre også. Kan ikke ta den sjansen flere ganger …
  Tusen takk, det gjør no godt med en klem allikevel 🙂
  Ha en flott helg Greta <3

 4. Dette har jeg selv opplevd og gikk også og ventet på og høre fra mottakeren i flere uker,så visste det seg at mottakeren gikk på posten og etterlyste pakken selv og der beklaget dem seg med at det var glemt og sende ut varsel om at pakken var ankommet til butikken der posten var. Så får inderlig håpe for din del og for mottaker at det er samme som har skjedd her. Jeg gikk og trodde at det var en utro postansatt,,men det var det ikke. Det beste er nok og bruke Norgespakken:-)) Håper det ordner seg . Ta kontakt med postkontoret der du postet det,og gjerne i distriktet det skulle til også. Kan hende pakken ligger i en hylle og venter på rette eier.-))

 5. Etterlyse den må du hvertfall , sjekk der du sendte den, de må prøve å spore den så klart. Veldig kjedelig om du ikke finner tak i den igjen. Lykke til <3

 6. frodith:
  Må jo bare prøve, men det er jo bare en hvit boblekonvolutt … så det er ikke så lett. Men jeg har i hvertfall avsender navn og adresse på den.
  Ja, utrolig kjedelig. Takk:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *