Mysteriesokkene

Da har jeg strikket videre på mine Mysterisokker 🙂

Del 2 er nå ferdig strikket og jeg kjenner at jeg gleder meg til å se hvordan de skal bli etterhvert 🙂 Det er utrolig hvor stor forskjell fargene gjør for et sokkepar som dette. Har jo sett mange varianter av disse sokkene og de blir jo så flotte 🙂 Det skal allikevel bli gøy å se hvordan disse blir til slutt.

Og siden jeg var i så godt driv så fortsatte jeg med strikkingen og nå er jeg også ferdig med del 3 og 4  🙂

Måtte rive av en fargeseksjon i garnet for at blomsten på midten skulle komme godt fram, men allikevel ser det ut til at jeg har truffet bra med fargen her 🙂 Synes kanskje at blomstene forsvant litt, men jeg liker det 🙂

Gleder meg til å ta fatt på resten av sokkene 🙂

#BittaMikkelborg #Mysteriesokker2015 #Sokkestrikk

6 kommentarer til «Mysteriesokkene»

  1. Dei blir veldig fin din variant. Likte fargene du har valgt veldig godt. Blir gøy å sjå dei ferdig. Håper du får ein flott dag. Her er veret berre fantastisk. klem

  2. gretashobby:
    Tusen takk 🙂 Startet med det mangefargede garnet og så måtte jeg finne noe som passet med det. Og da ble det den blåfargen. Men nå er jo jeg glad i blått … hehehe
    Ha en flott helg i det flotte været 😉 Stoor klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *