Helgens syslerier

I helgen var jeg på Quality Hotel Gardermoen Airport i fbm. med styremøte i DIS-Norge, Slekt & Data og påfølgende ledersamling. Da blir det litt presentasjoner og informasjon som gjør at jeg kan fiske frem strikketøyet en stakket stund 😉 Og den sjansen benytter jeg når det passer seg sånn.

Det var deilig å få avsluttet arm nr. 2 på et av mine prosjekter 🙂  Nå nærmer det seg veldig å bli ferdig 🙂 Gleder meg 🙂

Vi har akkurat hatt en medlemsundersøkelse i DIS-Norge, Slekt & Data. I helgen fikk vi presentert resultatene av undersøkelsen. Det var spesielt en ting som fattet min interesse og det  var det spørmålet som spurte om hvilke andre hobbyer enn slektsforskning man hadde …

Og utfra dette så ser det ut som graden av husflid (hvor håndarbeid ligger under) blir mindre jo mer erfaren man blir som slektsforsker. Da måtte jeg flire litt. Det går med mye tid til slektsforskning, ingen tvil om det, men om det skjer for min del … tja, det gjenstår å se 😉

Og nå er det ikke mange dagene igjen til det blir strikkefestival! Gleder meg som en unge til helgen 😀

 

#SetesdalLove #Strikking #Hobby #Strikkefestival 

14 kommentarer til «Helgens syslerier»

  1. Morsom detalj nederst!
    Spennende med slektsforskning. Jeg er veldig interessert i familiehistorien, men kan ikke si jeg har drevet «Forskning» akkurat.

  2. Skjønner at du gleder deg til å få ferdig denne genseren. Den blir jo knallfin dag. Lisje frøkene blir så stolt når ho får den på.
    Eg drev med slektsforskning ei stund da eg ikkje kunne strikke. Men no er det bare strikking. Ferdig med forsknibgen min eg hehe.
    Skal du på strikkefestival no att. Har du ikkje nett vore det da?. Kos deg masse du. Det unner eg deg vet du. klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *