Dagens aktiviteter …

Etter at jeg fikk strikket ferdig sokkene mine i går funderte jeg på hva jeg skulle holde på med i dag … Jeg hadde nesten bestemt meg når jeg fikk se hva en av de andre jentene hadde laget – nemlig denne uglen:

Da falt jeg for fristelsen å prøve meg på et sitteunderlag jeg og. Og det var ikke et hvilket som helst sitteunderlag og ikke til hvem som helst 😉 Men oppskrift det hadde jeg ikke … hørtes det ut som noe du har hørt før 😉

Resultatet før toving ble sånn:

At den skulle se så redd eller sjokkert ut var ikke planlagt, men det kan jo hende at den ikke liker tanken på at noen skulle sette seg på den!

I morgen er det siste innspurt på strikkefestivalen, men det er i morgen 😉 Nå er det avslapning på hytta før det er sengetid 😉

Ha en flott søndag 🙂

12 kommentarer til «Dagens aktiviteter …»

  1. Du får kose deg på den siste dagen på strikke festivalen også. Vel eg treng vel ikkje å sei det. Det gjør du ahr eg skønt. Nyt dagen og livet. klem

  2. gretashobby:
    Tusen takk Greta 🙂 … Hehehe … nei, vi passer på å nyte til siste øyeblikk 😉 Takk takk! Håper du har hatt en flott tur østover 😉 Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *