Og så ble det noe til meg selv også ….

Da er vi kommet godt inn i 2016, men mine innlegg bærer fremdeles preg av 2015 😉  Startet med 2 nye prosjekter på nyttårsaften og har ett som jeg holder på med til sønnen i tillegg, men de får jeg fortelle om en annen gang 😉

Tenkte jeg skulle lage en liten kurv med glassbrikker til julemarkedet i slutten av november, så jeg fant fram en oppskrift jeg har brukt tidligere og satte i gang.

En ble til flere …

Når jeg hadde nok glassbrikker så begynte jeg med kurven som de skulle ligge i.

Og slik ble det til slutt 🙂

Jeg er kjempefornøyd med både kurven og brikkene. Denne ble jo med julefarger, så jeg må jo bare få laget en som passer inn med interiøret ellers i året … men det blir senere 😉

Den har vært godt brukt i desember og i jula 🙂 Og det blir nok noen dager til. Jula blir nok ikke hivd ut før til helgen 😉

Ha en flott første lørdag og søndag i 2016!

#Glassbrikker #LitenKurv #Heklet #Julefarger 

10 kommentarer til «Og så ble det noe til meg selv også ….»

  1. Det vart ein søt kurv med skjønne glassbrikker. Viss eg sei du er flink og dyktig protesterer du vel, mene g sei det no alikevel eg. No skal eg prøve å finne ut korleis buksa til barn skal sjå ut. Og kanskje finne andre ting eg vil strikke også. Håper du har hatt ein god dag og ikkje er heilt utslitt. Klem

  2. Flotte glassbrikker og kurv. Du kan jo hekle en snor i flere andre farger til kurven og glassbrikker i flere andre farger, så kan du variere som du vil. Da kan den stå hele året den for den er alt for fin til å pakke bort 🙂 Du er superflink med heklenålen må jeg si 🙂

  3. gretashobby:
    Tusen takk Greta 🙂
    Jeg har ikke noe problem med å finne ting jeg vil lage … har altfor mange ting jeg vil lage og så altfor liten tid 😉 Men det kommer seg etterhvert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *