Fremdeles ikke helt ferdig med 2015 …

Innimellom juletingene og andre ting så har strikket på pulsvarmere. Noen er tenkt som gaver og noe var tenkt til lageret for gaver eller salg.

Disse er strikket etter en Drops-oppskrift jeg fant 🙂 De er strikket i naturfarget Drops Merino Extra Fine. Et garn som jeg liker veldig godt.

 

Når jeg lette etter en fin pulsvarmer oppskrift kom jeg over en oppskrift i en bok jeg har. Den var så utrolig flott at jeg måtte jo bare prøve meg på de også. Også denne gang i Drops Merino Extra Fine.  Syntes flettene og utseendet på de var utrolig flott!

De var litt smale når jeg var ferdig med å strikke de, så jeg satte de på noen vannflasker for å strekke de litt (i henhold til oppskriften) 😉

Da disse ikke ble solgt på julemarkedet og jeg trengte noen pulsvarmere selv, så tok jeg disse til meg selv 🙂 Utrolig gode å ha på.

#Pulsvarmere #MerinoExtraFine #Drops #Strikket #Gavetilmegselv

8 kommentarer til «Fremdeles ikke helt ferdig med 2015 …»

  1. Nydelige, begge. Ja, det er et nydelig garn. Drops har mye bra både i oppskrifter og garn. Ha ei god natt, flinke deg. 🙂

  2. Både lekkre og praktiske desse her. Skikkelig fine var dei. Og det er bra du tok dei siste til deg sjølv. Man trenger da å fornye seg litt ikkje sant. Ser heilt proffe ut desse. Likte dem svært godt, men det har du kasnkje skjønt alt hehe. Håper du har ein god start på ny arbeidsuke i det nye året. klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *