Montering tar litt tid …

I mars 2014 fortalte jeg om noen ting (UFerdige Objekter) som ventet på montering. Siden jeg hadde meldt meg på julemarkedet (som jeg har fortalt om i flere innlegg), så ble jeg litt «redd» for at jeg ikke hadde nok ting laget opp, så jeg gikk på loftet og fant fram de omtalte luene 🙂

Satte meg ned og fikk montert de på en liten kveldsstund. Ca. ett og ett halvt år etter at de var ferdig, men men … får heller si sent men godt 😉

Var så heldig å få låne et utstillingshode slik at jeg fikk tatt noen bilder av luene på:

Jeg syntes de ble tøffe jeg 🙂 Når frøkna fikk se den ene ferdig så var hun kjapp med å ønske seg en sånn 🙂

Luene er strikket i Merino Extra Fine fra Drops.

Hender det at ferdig strikkede ting ligger en stund hos deg før du får montert de?

#Monteringlue #UFO #Lue #MerinoExtraFine #Kosestrikk

 

10 kommentarer til «Montering tar litt tid …»

  1. Det vart flotte luer det der. Fikk du solgt dem?. Nei er ting ferdigstrikka, så blir dei gjort ferdig ganske så fort. Tar litt tid når man har flere hundre tråder å feste, men ellers går det fort det. Verre med ting som ein ikkje får strikka ferdig. Sjølv om det ikkje er ofte det heller. klem

  2. Å, de luene var flott. Jeg har strikka ei sånn, jeg også, for et år siden. Det var en grønn «singellue» 🙂 Godt å få montert litt unna av det som ligger. 🙂

  3. gretashobby:
    Nei, fikk dessverre ikke solgt de. Hadde mye tråder å feste på den ene, så jeg hadde begynt men det var sikkert noe annet som fikk oppmerksomheten 😉 Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *